mEtaka 68 #1 Публикувано 3 Август, 2007 Ако си намерите Прелюд 92г. на 214000 км. за 1700 евро бихте ли си го купили, или е мн. стара годината и е на мн км. Мене лично тез въпроси ми се въртят в главата защото съм намерил един, но това ме мъчи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 3 Август, 2007 ако всичко си е ок по него че защо да не го земеш? кадето е 92 там е и 93или 94 ти го взимаш за себе си не за продаване така че аз ако бях щеше да го взема защото 3400+1500=5000 + 800 за консумативи +200 застраховки 6000 и си караш и пееш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hamann #3 Отговорено 3 Август, 2007 Аз си купих Акорд купе 94 на 240 хил. км. и честно да ти кажа не съжалявам поне засега надявам се и за напред така, че ако ти харесва и е здрав взимай, но ти си знаеш най добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #4 Отговорено 3 Август, 2007 Приятелю моя Прелюд е 93-та декември и е на 240.000 по километраж, а колко са наистина и е карана в България, ама това е- Прелюда 4Г. си е Прелюд 4Г. харесва ми и другото не ме интересуваОгледай си я добре и ако е читава взимай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #5 Отговорено 3 Август, 2007 Моя е 11.93 и е на 163 000 километра. От Щвейцария. Там страната е малка, разстоянията не са големи и хората не карат много. Ако ще си я внасяш - вземи си я от там. Колата като я взех беше в перфектно техническо състояние с изключение на задните спирачки и неработещи габарити. Външния и вид беше ужасен, но по двигател, ходова част и интериор и личеше, че наистина не е карана. И цената и беше никаква, заради съсипаната боя и ударената предна, дясна вежда. А външен вид се оправя лесно и доста ефтино. Ако сам си я докараш ще ти излезе около 800 лева. Ако е от Швейцария ще имаш и около 350 лева мито. Аз не бих се замислил да взема кола, която е 92-а година и на 200к километра, стига да е читава. Така, че ако смяташ че машината е добра и пазена - хич не му мисли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #6 Отговорено 3 Август, 2007 да моя е купуван от швейцария и останах много доволен и все още съм така че сега се надявам един колега да отпътува с купето а аз да си подкарам отново бегачката и с кеф и ръгам турбото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове