Jump to content
filkata

къса полуоска

Recommended Posts

Имам проблем с лявата полуоска.Беше ми изкочило карето и го отнесах за рециклиране след което полуоската ми идва "къса" карето излиза пак при навиване на волана ляв или десен и майстора на който сам е откарал няма никаква представа от какво е неможе да е опвари а колата неможе да се мести и незнам какво да правя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emod

За съжаление не можах да намеря за твоя модел, колко трябва да е дължината на лявата полуоска, но може да погледнеш тези размери от снимката, макар че са за бензинов мотор биха могли да са ти от полза.

Публикувано изображение

Съвета ми е потърси подобни размери, но за твойта кола или пробвай с тези размери за лява полуоска от снимката по-горе. Задължително си сложи осигурителната зегерка на края на шлиците на външното каре, иначе ще продължава да ти излиза от главината на колелото при завой.

Редактирано от emod

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest filkata

Мерси ама проблема не идва от самата полуоска тя е наред има нещо криво по ходовата част и незнам какво на стенд ще могат ли да го намерят каде да е откарам да ми я оправят веднъж както трябва че ми писна да се занимавам с майстори които цял житов голфове са разглабяли.И колко взима един колесар на км ? :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси ама проблема не идва от самата полуоска тя е наред има нещо криво по ходовата част и незнам какво на стенд ще могат ли да го намерят каде да е откарам да ми я оправят веднъж както трябва че ми писна да се занимавам с майстори които цял житов голфове са разглабяли.И колко взима един колесар на км ? :drunk:

Повечето майстори са така не стават за нищо . :bounce: За София миналата година беше15лв/км

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Повечето майстори са така не стават за нищо . :) За София миналата година беше15лв/кмСтига де какви са тези цениПътна помощ от точка А до точка Б за града без значение от километрите е между 35 и 50 леваА пък ако станеш член на СБА за мисля беше 40лв имаш неограничен брои повиквания за града!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е добре де как ти се струват 45лв от Центъра по хигиена до Красно село :) Евтинийка а за жигула със счупен преден носач с гумата :D под купето

Редактирано от krasimir_01

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...