filkata 0 #1 Публикувано 1 Август, 2007 Имам проблем с лявата полуоска.Беше ми изкочило карето и го отнесах за рециклиране след което полуоската ми идва "къса" карето излиза пак при навиване на волана ляв или десен и майстора на който сам е откарал няма никаква представа от какво е неможе да е опвари а колата неможе да се мести и незнам какво да правя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emod #2 Отговорено 1 Август, 2007 (Редактирано) За съжаление не можах да намеря за твоя модел, колко трябва да е дължината на лявата полуоска, но може да погледнеш тези размери от снимката, макар че са за бензинов мотор биха могли да са ти от полза. Съвета ми е потърси подобни размери, но за твойта кола или пробвай с тези размери за лява полуоска от снимката по-горе. Задължително си сложи осигурителната зегерка на края на шлиците на външното каре, иначе ще продължава да ти излиза от главината на колелото при завой. Редактирано 1 Август, 2007 от emod Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest filkata #3 Отговорено 1 Август, 2007 Мерси ама проблема не идва от самата полуоска тя е наред има нещо криво по ходовата част и незнам какво на стенд ще могат ли да го намерят каде да е откарам да ми я оправят веднъж както трябва че ми писна да се занимавам с майстори които цял житов голфове са разглабяли.И колко взима един колесар на км ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #4 Отговорено 2 Август, 2007 Мерси ама проблема не идва от самата полуоска тя е наред има нещо криво по ходовата част и незнам какво на стенд ще могат ли да го намерят каде да е откарам да ми я оправят веднъж както трябва че ми писна да се занимавам с майстори които цял житов голфове са разглабяли.И колко взима един колесар на км ? Повечето майстори са така не стават за нищо . За София миналата година беше15лв/км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maskata 0 #5 Отговорено 2 Август, 2007 Повечето майстори са така не стават за нищо . За София миналата година беше15лв/кмСтига де какви са тези цениПътна помощ от точка А до точка Б за града без значение от километрите е между 35 и 50 леваА пък ако станеш член на СБА за мисля беше 40лв имаш неограничен брои повиквания за града! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #6 Отговорено 3 Август, 2007 (Редактирано) Е добре де как ти се струват 45лв от Центъра по хигиена до Красно село Евтинийка а за жигула със счупен преден носач с гумата под купето Редактирано 3 Август, 2007 от krasimir_01 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове