Guest dimy #1 Публикувано 31 Юли, 2007 http://mobile.de/SID6t9R1MLtLAN8lzMqfB2tmg...1264191013& Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 929 #2 Отговорено 1 Август, 2007 За всички Хонда фенове "НАЗДРАВЕ" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #3 Отговорено 2 Август, 2007 Еййй много шукаритетно бре хихихихи )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #4 Отговорено 2 Август, 2007 Тоя да не е с бирен двигател... искам и аз такова, хем аз ще пия хем колата ще се храни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #5 Отговорено 2 Август, 2007 Тоя да не е с бирен двигател... искам и аз такова, хем аз ще пия хем колата ще се храни А като те спре някоя кука, ходи обяснявай че не мерише на бира от теб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #6 Отговорено 2 Август, 2007 Тоя да не е с бирен двигател... искам и аз такова, хем аз ще пия хем колата ще се храни А като те спре някоя кука, ходи обяснявай че не мерише на бира от теб. Аиии тц ше му се обяснявам, ще му цоцнем малко и на него от сифоня стига с тея бакшиши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове