Stancho 4 #1 Публикувано 31 Юли, 2007 Здрасти колегидойде време и за смяната на консумативите на сивика и тъй като скоро май ще имам път към София май е най-добре там да я закарам, защото освен тия консумативи искам в някой сервиз да я огледат, че от както е взета не е карана никаде. Чел съм във форума за всеизвестния Омбре, и ще съм благодарен ако някой ми даде някакъв телефон за контакти и адрес.. в една тема мисля че даже беше сложена снимка от bgmaps къде се намира ама неможах да я намеря. до колкото знам при него май с предварително записване става и ще трябва преди да тръгна за София да съм си запазил час.Другото което щях да питам е какви марки ще ми препоръчате. трябват ми следните нещамасло свещимаслен филтъргоривен филтървъздушен филтърангренажен ремък + ролкаи приблизително колко ще струва всичко това.. най вече за ремъка и ролката се чудя. те другите работи долу горе са ясни. За филтър се замислям дали да не сложа един спортен K&N. има ли смисъл да давам повече пари или един от по евтините ще върши същата работа.Благодаря предварително и ако може да бъдете по-конкретни "ей тая марка, струва около Х пари" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamo #2 Отговорено 31 Юли, 2007 (Редактирано) Омбре 0877 246632 направо се обади предварително и се разбери с него. За цени и марки неразбирам само знам че качествените ролки са по 100-120 лева. А свещите не са консуматив или не точно, но не се сменят на определени километри а си личи кога са си отишли Редактирано 31 Юли, 2007 от jamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #3 Отговорено 1 Август, 2007 ами като за по-начинаещ кажете поне с 2 думи кво масло слагате на хондите и кви свещи.. NGK? Denso? (май тъй бяха) ии ако някой знае струват ли си тея K&N или един от йофтените да взема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rocko 0 #4 Отговорено 1 Август, 2007 здрасти колегааз наскоро бях при омбре,оставих му колата за масла,филтри,ремъци и един маншон имах за смяна и всичко това при него ми струваше 380лв.незнам какви ролки и ремъци е сложил но знам че не бяха от ефтинките,масло сложи Repsol 10v40.Но и както при други и при мен след смяна на маслото колата стана малко по шумна все едно и тракат клапаните(или поне на мен така ми се струва)и още нещо ако тръгнеш да се ориентираш по картата която е да дадена от бгмапс ще се загубиш гаранция,просто отиваш до интерпред и започваш да питаш къде е автогара Юг сервизът се намира на 50м от нея,една жълта едноетажна сграда с автомивка в нея те това е Омбре.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #5 Отговорено 1 Август, 2007 Rocko , благодаря много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Sylis #6 Отговорено 1 Август, 2007 Rocko много добра информация получих и аз от теб...Благодаря за информацията.А сега и аз да попитам...Някой сменял ли е карета и шарнири при Омбре.Ако може да кажете за цени да знам колко да глася Благодаря предварително за информацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PreludeManiac #7 Отговорено 1 Август, 2007 Rocko много добра информация получих и аз от теб...Благодаря за информацията.А сега и аз да попитам...Някой сменял ли е карета и шарнири при Омбре.Ако може да кажете за цени да знам колко да глася Благодаря предварително за информациятаЗащо просто не му се обаждате на тоя човек да го питате? Само той може да ви каже цени, без опасност да се получат издънки както беше наскоро. Днес пак имаше нещо подобно. Омбре като разбра че вземал 50 лева за смяна на ролка и ремък остана доста учуден. Той не знаеше, че цената е такава. Хем се заблуждавате един друг с невярна информация, хем Омбре се изнервя. Нали затова има оставени и неговия телефон и на сервиза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamo #8 Отговорено 1 Август, 2007 PreludeManiac е много прав и именно затова не съм се обеснявал с цени а просто му дадох телефона за да може всичко да е без издънки. Недейте го ядосва, Омбре просто си бачка! Имате му телефона, стига подклаждайте скандали.Извинявам се че се намесвам, но със сигурност е неприятно да те плюят зад гърба ти или някой друг да ми поставя ценоразпис на моя си сервиз... Некоректно е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #9 Отговорено 1 Август, 2007 За моторно масло... аз съм с Репсол 10/40 но като че ли има какво още да се иска от тая марка, двигателят ми стана по-шумен, следващият път смятам да взема Liqui-Moly Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #10 Отговорено 2 Август, 2007 (Редактирано) масло - mobil 10w40 - 56лв свещи-ngk маслен филтър горивен филтър mente 15лв въздушен филтър- с метални шини отгоре и одолу 25лв ангренажен ремък + ролка ремък gates 25lv, nsk май беше 65лв-работа 30лв не е при Омбре Редактирано 2 Август, 2007 от krasimir_01 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #11 Отговорено 2 Август, 2007 (Редактирано) ъ.. аз бях останал с впечатление някви фрапиращи суми от рода на ремък+ролка >200лвявно големи мъгли са ми хвърляли Редактирано 2 Август, 2007 от Stancho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PreludeManiac #12 Отговорено 2 Август, 2007 ъ.. аз бях останал с впечатление някви фрапиращи суми от рода на ремък+ролка >200лвявно големи мъгли са ми хвърляли Нали не забравяш, че и труда по смяната се плаща, а не е много ефтин, защото не е работа за всеки... Ако си мислиш, че ще се спреш на 200 ще останеш неприятно изненадан. На моя прелюд само труда по първоначалното обслужване беше 150 лева. Пак зависи къде ще отидеш... Но съвета ми е - недей да пестиш точно от това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #13 Отговорено 2 Август, 2007 аха... абе в крайна сметка колкото толкова.. нали за тва отивам като сабера нужните пари отивам и сменям всичко както му е реда без да пестя както казваш нито от майстор нито от качеството на продуктите благодаря все пак на всички за отговорите. бяха ми полезни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #14 Отговорено 3 Август, 2007 ангренажен ремък + ролка ремък gates 25lv, nsk май беше 65лв-работа 30лв не е при Омбре не вярвам. За 5ген Gаtes ролка+ремък бяха към 120-130лв преди 9 месеца, да не се бъркаш нещо? Не се бъркам това са цени преди една година от дистрибутор отстъпката най-много да е 5-10 лв не повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #15 Отговорено 3 Август, 2007 Не се бъркам това са цени преди една година от дистрибутор отстъпката най-много да е 5-10 лв не повече значи 25 за ремък Гатес и 65 за ролка? На мен в магазините ми казваха нещо от рода на 45+85 ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове