Jump to content
honda77

КАКВА ХОНДА ДА СИ КУПЯ

Recommended Posts

здравейте имам няколко въпроса искам да си купя хонда сивик долу горе 94-6 година ел пакет да е минимум 1.5 в момента карам голф 3 1.8 90 кончета харчи 15 на 100 градско газ/ какъв сивик да избера да харчи 12 поне а имало и некви двувалови те каКВИ КУБИЦИ и каква мощност са

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравейте имам няколко въпроса искам да си купя хонда сивик долу горе 94-6 година ел пакет да е минимум 1.5 в момента карам голф 3 1.8 90 кончета харчи 15 на 100 градско газ/ какъв сивик да избера да харчи 12 поне а имало и некви двувалови те каКВИ КУБИЦИ и каква мощност са

15/100 газ :D Погледни в техническия форум - там има стикната тема за всички двигатели, а тук:http://catalog.auto.ru/catalog/cars/honda/civic/може да погледнеш примерния разход на Сивик 5-та и 6-та генАз съм с 1.5 моно 90 коня 5ген (ДВГ - D15B2) градско в София никога не съм дигал над 10/100 газ, най-често 9 - като разбира се паля на бензин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като пример можеш да си вземеш 6-та генерация с D15Z6 мотор - 1,5 ,115 коня...Това за мен е оптимален варянт :D Използвай наименованието "D15Z6" в търсачката на форума и ще разбереш повече :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като пример можеш да си вземеш 6-та генерация с D15Z6 мотор - 1,5 ,115 коня...Това за мен е оптимален варянт ;) Използвай наименованието "D15Z6" в търсачката на форума и ще разбереш повече :cool:

колко струва тоя дзвер 6 генерация

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2...&f1=detailsтова може би е с въпросния двигател - хеч е, ако се чудишааа! сега погледнах обявата! Тази конкретна Хонда е много зле, разгледай снимките, ама не си губи времето да ходиш на място.... тапицерията е "тунингована" с телбод... баси от 7 месеца я продават и не й смъкват цената... Редактирано от Restless

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,на мен Акордиона ми харчи 12/100 градско газ,а е 2.0 пък и аз като видя права и се оливам винаги.Вероятно ако го карам леко или поне по-нормално ще ми падне разхода на 10-11/100.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ДАМ ЗНАЧИ ДА НЕ МЕ ПРИТЕСНЯВА РАЗХОДА КАТО ГЛЕДАМ БАЯ ХОРА ВЗЕХА ДА КАРАТ ХОНДИ А С ЧАСТИТЕ КАК СТОИ ВЪПРОСА ВЕРНО ЛИ СА СКЪПИ КОЛКОТО НА МЕРЦЕДЕС И ТЕМ ПОДОБНИ СЛУХОВЕ ИЛИ САМО ЗАВИЖДАТ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ДАМ ЗНАЧИ ДА НЕ МЕ ПРИТЕСНЯВА РАЗХОДА КАТО ГЛЕДАМ БАЯ ХОРА ВЗЕХА ДА КАРАТ ХОНДИ А С ЧАСТИТЕ КАК СТОИ ВЪПРОСА ВЕРНО ЛИ СА СКЪПИ КОЛКОТО НА МЕРЦЕДЕС И ТЕМ ПОДОБНИ СЛУХОВЕ ИЛИ САМО ЗАВИЖДАТ

Значи оригиналните части от Бултрако често са скъпи - ама то кой вносител в България не дере като за последно?! :cool: Иначе сам прецени (за 5ген):въздушен филтър 12-15лвмаслен + горивен 25-30 (единия е 8-10, другия 15-17)преден мигач сменях - намира се от 15 до 45лв ... според магазина ;) има магазини където си слагат голяма надценка, но поне в София като минеш през 3-4 и си проличава къде дерат... а магазини поне има вече.За Д15Б2 135лв беше ролка + ремък Gates, турски са 80-90, ама дали си струвапредни шарнири - 35 до 60 (според марката)задни тампони - от 20 до 60 за оригиналниЗа по-трудни за намиране неща един колега тук във форума е организирал поръчки на части от Щатите - доста неща излизат двойно по-тънко отколкото от Бултрако - говорим за оригинални части, не китайски ментета Ако харесаш кола и търсиш сервиз за преглед - в "Сервизи и Магазини" виж адреса на Омбре ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

баси смока на мен фронтерата 2.4 дълга база зимата на 4х4 ми харчеше 15-16 газ в сф

хондата ми сега не е дигала над 8 градско за 1.6 105 коня

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...