АЛЕКС БУРДИН 1 #1 Публикувано 26 Юли, 2007 Малко арабски дрифт от батко ми с ладичка http://www.vbox7.com/play:f76b99a0 А иначе кара лада да не си изгуби рефлексите докато си вземе С2000 П.с В никакъв случай ама наистина не правете това от клипа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 27 Юли, 2007 Е добре я варти ладичката като гледах клипа ми дойдоха стари спомени когато сучех москала по сьщия начин еххх спомениииии )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #3 Отговорено 27 Юли, 2007 Малко арабски дрифт от батко ми с ладичка http://www.vbox7.com/play:f76b99a0 А иначе кара лада да не си изгуби рефлексите докато си вземе С2000 П.с В никакъв случай ама наистина не правете това от клипа Само да уточня, че червената ладичка от дрифта не е сред живите вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #4 Отговорено 27 Юли, 2007 лошо ... пострадали надявам се няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #5 Отговорено 27 Юли, 2007 според теб какво ще е а то е ясно че това всеки го прави само дето винаги е тайно щот да не му се смеят е все пак тва е ладичка не е скайлан 2.6 кво повече да се иска от една лада? със здраве пичове Само да уточня, че червената ладичка от дрифта не е сред живите вече.ами всеки ден я карат ладата от дрифта ? Няма ДРУГА ТАКАВА поне която да се придвижва по такъв начин ?!?Е добре я варти ладичката като гледах клипа ми дойдоха стари спомени когато сучех москала по сьщия начин еххх спомениииии ))Не споря но за да врътнеш така москал трябва да е сериозно подготвен както и ти самия аз като съм го гледал ми се струва че всеки момент се е обърнала колата постоянно е на 3 гуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #6 Отговорено 19 Септември, 2007 и кви са тия ванкели а каруратора е мноо добър майстор ма драгаджийте не ги уважавам особенно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #7 Отговорено 19 Септември, 2007 Малко арабски дрифт от батко ми с ладичкапоследно ти ли си, батко ти ли е? или просто така се изрази?мислех че си приключил вече с тези "ама той ми писал от акаунта" "не съм аз това, някой ме е злепоставил" и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #8 Отговорено 19 Септември, 2007 темата не съм я писал аз но вече Лично Аз си следя и Лично Аз пиша ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #9 Отговорено 19 Септември, 2007 Съжалявам, не забелязах дататаза което човека си получи Уорн-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър #10 Отговорено 19 Септември, 2007 на мен ми харесва как дрифтят с ладичката кво като е Лада имам познати с БМВ-та и не могат да го направят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #11 Отговорено 19 Септември, 2007 е то не е от колата ти ходиш ли на полигона? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludisimo 1 #12 Отговорено 20 Септември, 2007 Колега лада с ванкел има правени са специално за КГБ.Погледни тук например: http://vbox7.com/play:39d7e52cА за карборатора сум го виждал какво умее не е само драг състезания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludisimo 1 #13 Отговорено 23 Септември, 2007 Наистина са били разработвани за руски части не съм сигурен дали точно КГБ амасякаш тва беше и са много ограничени броики и си понавървяват доста за руски машини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове