Jump to content
M_I_T_A_K_A

Специални благодарности

Recommended Posts

Еи тоя пич е върха.... може би, всички сте ме запомнили с едно историческо делко, което търся от 3-4 месеца. Стамен (BOSS`HOGG) ми обеща, че няма да ме забрави и ще се помъчи да ми намери и евала... предложи ми няколко вариянта и в крайна сметка делкото вече е при мен :lol: Дай боже повече фенове като него :blink: П.П. Сега малко работа и на Емо (1net) ще намеря но да си стапя малко на краката първо:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:):):) разгелеееееее, мале бате частите ти хванаха плесен вече :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o
:) абе верно от сума време раздуваше за наистина "историческото" делко :) Ами честито да ти е ,а сега следва приятната част :):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еи тоя пич е върха.... може би, всички сте ме запомнили с едно историческо делко, което търся от 3-4 месеца. Стамен (BOSS`HOGG) ми обеща, че няма да ме забрави и ще се помъчи да ми намери и евала... предложи ми няколко вариянта и в крайна сметка делкото вече е при мен :) Дай боже повече фенове като него :) П.П. Сега малко работа и на Емо (1net) ще намеря но да си стапя малко на краката първо:P

Благодаря братле :P за хубавите думи ,нали за това е тоя форум да си помагаме кой с квото може на другия и да си казваме болката. Е твоята беше голяма и продължителна болка но се радвам че я излекувахме.Пожелавам ти успех с проекта който си започнал и дано най накрая сега да го завършиш.Чао от мен жив и здрав ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

естествено , че винаги така става - те хората нали за това са казали"живота е гаден и накрая умираш" :lol: аре успех Митак :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ceco_accord

Браос , жалко че тука нямаше :ph34r: Дерзай - кат гледам си надъхан достатъчно - не сваляй гарда . А иначе хората и друго са казали - че "животът е това което се случва докато човек си прави други планове" :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...