jamo 93 #1 Публикувано 24 Юли, 2007 Ух аз съм със същия акорд и 2 пъти ми се случи същото... Първия път борбата беше около 30 минути втория само 10... Нямам представа обаче от какво става така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6028 #2 Отговорено 24 Юли, 2007 На първите двама предположили версия благодаря , но за съжаление тоя номер го знам и не е от това Кажи побратиме ДЖАМО като как (ако имаш конкретни спомени) пребори проблема щото не ми се ще да пиша колцата в графа - недвижими имоти , а и сърце не ми дава да я троша Гледам доста хора сте видели темата и сте щасливци че нямате хипотеза по тоя смешен през сълзи проблем , но се надявам на някой спец или патил да му "светне" и да подхвърли някоя идея преди да отида при професионалин ключар , който на патрона . Очаквам някой комуто да и Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamo #3 Отговорено 25 Юли, 2007 Колега, при мен клщюча си влизаше докрай и може би затова съм успял. Първия път си помислих че е някаква случайност но след втория гледам да не докосвам волана когато ключа не е вътре. Съжалявам че немога да помогна, нямам представа точно какъв е проблема. Аз лично напъвах в 2-те посоки докато не се отключи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo21 0 #4 Отговорено 25 Юли, 2007 На мен не ми се е случвало никога. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6028 #5 Отговорено 29 Юли, 2007 Споко колеги - оправих се Викнах професионален (авто)ключар - разглоби я леко (рече "добре че не е от Фолксваген груп , щото при тея марки за демонтаж на патрона се сваля първо еарбега , после волана и цял ден) Та свали го , подменил е няколко кученца и пружинки и го хопна обратно - добре че не се наложи да сменям патрона + другите по колата + ключове + прекодиране на имобилайзера + чакане ,псуване и МНОО пари , и КЪСМЕТ че се случи пред къщи , че иначе + реПААТратор Абе ХОНДА на път не ме е оставяла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове