kleni 17 #1 Публикувано 20 Юли, 2007 интересувам се дали някои е пускал чист кислород към смукателните колектори и какъв ефект би могло да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #2 Отговорено 20 Юли, 2007 поразителен ще има да разказваш после по спирките.......................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #3 Отговорено 20 Юли, 2007 какво имаш в предвит под поразителен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ASRacing 0 #4 Отговорено 20 Юли, 2007 За кратко ще се превърне в и после пп. Но да не те отказваме с нашите предположения.пп. Много от важните открития са направени с опити, така, че от мен успех с летенето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #5 Отговорено 20 Юли, 2007 Имаш ли си представа какво става като драснеш клечка на торбичка с чист кислород...гърми като тротил, може да събори стена, виждал съм с очите си...сам си прави изводите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kleni #6 Отговорено 20 Юли, 2007 колеги имам впредвит да пусна малко кислород от бутилка. при "резака" се получава много добро изгаряне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #7 Отговорено 20 Юли, 2007 (Редактирано) Имаш ли си представа какво става като драснеш клечка на торбичка с чист кислород...гърми като тротил, може да събори стена, виждал съм с очите си...сам си прави изводите...това пък от де ти дойде ? бахти изводите направихте накратко : всички метали горят в кислородна среда и ако пуснеш чист кислород без нужното количество гориво да му отвлича вниманието от вкусния метал наоколо и без азот да му забавя реакциите буталата ти ще излязат през ауспуха преди да се усетиш какво става това образно де , ама наистина ще пламнат ... ако ти трябва още , питай ...кратка редакция : много се изхвърлих с това Всички ... ае почти всички Редактирано 20 Юли, 2007 от lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #8 Отговорено 21 Юли, 2007 Имаш ли си представа какво става като драснеш клечка на торбичка с чист кислород...гърми като тротил, може да събори стена, виждал съм с очите си...сам си прави изводите...това пък от де ти дойде ? бахти изводите направихте накратко : всички метали горят в кислородна среда и ако пуснеш чист кислород без нужното количество гориво да му отвлича вниманието от вкусния метал наоколо и без азот да му забавя реакциите буталата ти ще излязат през ауспуха преди да се усетиш какво става това образно де , ама наистина ще пламнат ... ако ти трябва още , питай ...кратка редакция : много се изхвърлих с това Всички ... ае почти всичкиАбсолютно вярно колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове