NCN 0 #1 Публикувано 19 Юли, 2007 Момчета продавам Dula Carb от Prelude 1.8. Цената е 100лв. Карбовете са изрядни и доста добре се справят, лично аз съм ги пробвал на моята костичка и останах доста замислен Крбовете не са мои просто правя услуга на приятел който си мислеше, че голфчето ще тръгне с тях . Снимки утре. Аре да видим ще има ли интерес, че като гледам доста народ точат на нещо такова..... Контакти като за начало на лични.Ааааааа и колекторчета вървят с тях к-т. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido_VN 3 #2 Отговорено 19 Юли, 2007 Само за прелюд ли стават ?Бих се зарадвал ако мога да ги сложа на моя Сивик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NCN 0 #3 Отговорено 20 Юли, 2007 Ето и Снимките: Първите са от D14A1 а другите са въпросните Прелюдски Прелюдските са в дясно Снимките са за съпоставка на разликите м/у двата вида. Икактовиждате няма съшественни разлики. Ето ги въпросните карбове и на моята кошница . Надявам се,че ще си отговориш сам на въпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dido_VN #4 Отговорено 20 Юли, 2007 (Редактирано) Аоооо лудница, човек.Искам да ми кажеш какво е необходимо да се направи за преработката. Имам голям мерак. Прескачам от време на време до Разград и може да се срещнем някой път. Да видя как ги правиш тези работи. Редактирано 20 Юли, 2007 от Dido_VN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido_VN 3 #5 Отговорено 23 Юли, 2007 Хайде бе човек, кажи какво става. Продават ли се още ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #6 Отговорено 23 Юли, 2007 Някъде писал ли съм, че не се продават. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NCN 0 #7 Отговорено 15 Септември, 2007 Продадени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NCN 0 #8 Отговорено 20 Септември, 2007 Заключвайте я. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #9 Отговорено 15 Октомври, 2007 Карбовете отново са на пазара, така че заповядайте! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NCN 0 #10 Отговорено 28 Октомври, 2007 И ко? Пак мълчание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NCN 0 #11 Отговорено 31 Октомври, 2007 (Редактирано) Преди да излязат отново на пазара ме запалихте, а сега к'во стана? Редактирано 31 Октомври, 2007 от NCN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NCN 0 #12 Отговорено 1 Април, 2008 Горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NCN 0 #13 Отговорено 1 Април, 2008 Малко съм тъпичак но можеш ли да ми кажеш какво е това Dual Carb ( двоен карбуратор) ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #14 Отговорено 1 Април, 2008 Стават ли за d13b2 и как/колко ще ми излезне преработката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NCN 0 #15 Отговорено 2 Април, 2008 Стават ли за d13b2 и как/колко ще ми излезне преработката.Да стават за D13-ка както и за D14, D15, D16 за да се монтират на която и да е кола ще ножно да се измайсторят някакви колекторчета, но според мен по-добре ще е да се инсталнат с ориг. колектори от D14A1. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
player 0 #16 Отговорено 3 Април, 2008 И моя е D13B2 какво точно трябва да се направи....и какъв ще бъде ефекта http://i.data.bg/08/04/03/886422_orig.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #17 Отговорено 3 Април, 2008 Sorry за офтопика ама вие вече майтап си правите. Не щете ли направо да дойде да ви ги сложи и да ги настрой колегата. Написал го е 100 пъти има си и отделна тема даже две ако не се лъжа. Отваряте и четете.Извинявай колега NCN успех с продажбата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NCN 0 #18 Отговорено 8 Април, 2008 Въпреки възможността да отнеса уарн заради тоя си пост, щото е съвсем офтопик, всички до тука питат нещо което ги интересува по покупката(освен ти и моя пост).Това че в темата става калабалък я ъпва, тоест шанса да се прегледа от повече хора нараства, според мен това е само в интерес на продавача.Дали аз ще си я вдигам или някой друг има ли значение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NCN 0 #19 Отговорено 21 Февруари, 2009 Май съм я позабравил тази темичка та да я повдигнем, че карбовете така и си събират прах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NCN 0 #20 Отговорено 27 Февруари, 2009 Бонус към карбовете и оригинална кутия за Въздушен филтър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове