georgivanov1 23 #1 Публикувано 17 Юли, 2007 Първия португалски автомобилV8,6000куб,480кс-6000об0-100/4,8секцена 200 000 евро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 929 #2 Отговорено 17 Юли, 2007 (Редактирано) Сега чак разбирам що в Португалия няма автомобилостроене.... Малко множко ми се видят тези 200 000..... Редактирано 17 Юли, 2007 от darius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #3 Отговорено 17 Юли, 2007 Някъква доста странна смесица между Aston Martin DB9, BMW Z4 и Lotus Exige. Не ме кафи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PreludeManiac #4 Отговорено 17 Юли, 2007 Тия не са добре... дизайна на това "НЕЩО" от колко коли е краден?!?!? Сещам се за онзи синия пернишки москвич с брони от Голф 2. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #5 Отговорено 17 Юли, 2007 Тия не са добре... дизайна на това "НЕЩО" от колко коли е краден?!?!?...от мити4ните GTO,Ferrari250 и др.автомобили от 60 и 70 години.Най-смешното беше,4е в4ера на представянето му не запали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #6 Отговорено 17 Юли, 2007 Някъква доста странна смесица между Aston Martin DB9, BMW Z4 и Lotus Exige. Не ме кафи. Точно ....много зле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #7 Отговорено 18 Юли, 2007 най-грозната кола беше оня фиат Мултинезнамсикво ... е вече не е бахти гротеската някой беше казал че една кола за да е бърза трябва да е красива ... е тая ще си остане бавна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #8 Отговорено 18 Юли, 2007 Е , хайде сега хората са хвърлили сигурно страшно много труд , пък и като за 1ви опит не може да се очаква кой знае какво . Иначе е много грозна да .... а тази цена си е стряскаща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #9 Отговорено 18 Юли, 2007 Е , хайде сега хората са хвърлили сигурно страшно много труд , пък и като за 1ви опит не може да се очаква кой знае какво .Pagani Zonda C12 , Koenigsegg CC ??? все са първи опити и все са адски коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове