Jump to content
dk1

Drag

Recommended Posts

Колеги наскоро си закупих Accord Coupe 2.0 16v и не бях го продвал как варви сравнение с друга кола,вечерта срещнах голфче и астричка точно на старт и негласно се пуснах с тях,до 3500 оборота никак не бях доволен,и голфеца и астрата дарпат си ебало маиката но след 4000 оборота..........малиииииииииии....кво стана таз кола направо се роди наново и голфеца и астрата само прах,прах,прах за тях.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...така са Хондите по късно зацепват ;) .....подвеждат противника,че си обречен ама после :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе на мен лично не ми се вярва такъв акорд да бие астра гси аиде за голфа съм склонен да повярвам ама астрата ще бие и двамата. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл в сектата :D PS.тая дръпка да не е била на някой сфетофар в града ;) ,щото малко не съм и аз убеден за GSI-ката ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе на мен лично не ми се вярва такъв акорд да бие астра гси аиде за голфа съм склонен да повярвам ама астрата ще бие и двамата. :D

Може да е била малката GSI - 115 коня.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що не вярваш според теб Астерите да не са непобедими ?Току що бих БМВ дето преди това дръпна споменатата от теб Астра гси 150конъовата .Браво на колегата с Акорда само така наказвайги за да си знаят каде им е мястото.Т е в техния форум имат вдна тема кой какво е бил и как само се хвалят ако случайно бият някоя хонда с години после говорят за този момент ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми то ако така ще се хвалим да взема и аз да кажа, че се пусках с една астра GSi и онзи се отказа като включи втората :tease: Dragi4 - вечно ще съм ти благодарен братле! :bash::):spell::spam:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Greenwater значи парво бмв 320 150 коня няма по умрял кон от него ама няма наистина.Тва че си го бил е пределно ястно и то трябва да си го бил с няколко автобуса.Просто казвам че акорд 2.0 133 коня няма шанс срещу астра 150 коня тва е.А иначе на пича дето се е гонил с тях да не се обижда просто може наистина да е била 115 коня колата и е нормално да е бие.Нема им са даваш я :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми то ако така ще се хвалим да взема и аз да кажа, че се пусках с една астра GSi и онзи се отказа като включи втората :tease: Dragi4 - вечно ще съм ти благодарен братле! :spell::spam::bash::)

Чакам да та видя с новия съединител и малко по-голямо налягане :guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми то ако така ще се хвалим да взема и аз да кажа, че се пусках с една астра GSi и онзи се отказа като включи втората :bow: Dragi4 - вечно ще съм ти благодарен братле! :bow::):fun::eat:

Колега от една секта сме но имам гоялмо желание да направим един ,два старта :) ако имаш време някога аз съм на линия ,стига да не съм извън страната.Винаги съм жив за интересни гонки :eat:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми то ако така ще се хвалим да взема и аз да кажа, че се пусках с една астра GSi и онзи се отказа като включи втората :bow: Dragi4 - вечно ще съм ти благодарен братле! :):eat::eat::)

Колега от една секта сме но имам гоялмо желание да направим един ,два старта :bow: ако имаш време някога аз съм на линия ,стига да не съм извън страната.Винаги съм жив за интересни гонки :fun:
A-a-a с тебе ако се пускаме само Dragi4-a ще кара колата! Нищо лично, но аз нямам опит с нея и това автоматично слага -30%, но със сигурност ще е интересно :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво бате японеца пак се доказа това е играта, може да е и малкия gsi но поне човека си е направил кефа като ги е наказал )))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...