Jump to content
coso

Спирачни дискове

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Колеги, първо да кажа, че прегледах доста теми за дискове, понеже въпросът е обсъждан многократно.Но не намерих или не видях нищо за марката АТЕ. Препоръчват ми я за около 100 лв/комплекта (предни вентилирани за хонда сивик англичанка).Другия вариант е Mintex - английски за около 140 лв/комплекта.Кое да избера?Моля ви за мнения, ако някой има опит по въпроса!

Редактирано от coso

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АТЕ е добра марка, но цената ми се вижда доста ниска за оригинални дискове, би трябвало да е по 100 лв. за бройка. Защо искаш да ги сменяш-криви ли са? Мойта Хонда ми тресеше волана като спирам от висока скорост и си мислех че е от дисковете, смених накладките, купих марка ФЕРОДО около 70 лв. комплект предни и тресенето престана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за мнението, пич. Вече не се надявах, че някой ще пусне нещо по темата.Изобщо не са криви сегашните дискове - износени са. Явно са ползвани кофти накладки, защото като мерих дебелината миналото лято, остававе 1 мм до критичните стойности по каталога.За това реших, че вече е крайно време да ги сменя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колеги, първо да кажа, че прегледах доста теми за дискове, понеже въпросът е обсъждан многократно.Но не намерих или не видях нищо за марката АТЕ. Препоръчват ми я за около 100 лв/комплекта (предни вентилирани за хонда сивик англичанка).Другия вариант е Mintex - английски за около 140 лв/комплекта.Кое да избера?Моля ви за мнения, ако някой има опит по въпроса!

Пич не си взимай Минтекс .Ужасни са .Също гледай и накладките ако са АТЕ ще е добре. Редактирано от ivaivalito

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...