Guest Founder #41 Отговорено 16 Ноември, 2004 ммм .. аз съм от Ямбол .бих желал и аз тениска , но по какъв начин мога да я получа и на какъв адрес да пратя парите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #42 Отговорено 17 Ноември, 2004 Ами обещаха ми до края на тази седмица така че да се надяваме След кат са готови ще организираме Пловди - София и другите градове срещи където ще се раздават да бе, аре да стават по-бързо,та да си врътнем една срещичка пак,преди да е паднал снега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #43 Отговорено 17 Ноември, 2004 ммм .. аз съм от Ямбол .бих желал и аз тениска , но по какъв начин мога да я получа и на какъв адрес да пратя парите Ами кажи ми колко броя и от кои размери искаш и ще за Ямбол , ще изпратя там на Кудос тенеските и вече ще го помоля той да ги разпределя А за парите , ще се разберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s #44 Отговорено 18 Ноември, 2004 ДАже до Ямбол може да ги пратя и по едно аверче - няма проблеми! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #45 Отговорено 18 Ноември, 2004 ако стане така ще е супер ... хем няма да размотаваме тениските и парите по пощите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s #46 Отговорено 19 Ноември, 2004 Само да пристигнат тук!Кога ще са готови??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radku #47 Отговорено 19 Ноември, 2004 Няма ли вече готови тениски Tino да не ме забравиш.Пусни един пост когато пристигнат при теб.Ако остане една червена с размер L нека да е за мен. Значи мойте стават 2 - червена и бяла L-ки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #48 Отговорено 21 Ноември, 2004 Кво стана с тия тениски бре от Китай ли ги порьча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #49 Отговорено 27 Ноември, 2004 (Редактирано) Кво стана с тия тениски бре от Китай ли ги порьча Да бе колега , имах малко рпоблеми на границата но с малко рушвети ги пуснаха Ето ви и малко снимчици : и отпред и изодзадзе Надявам се да ви харесат , фанелките ще се раздават на срещата в Пловдив и после и на тази в София П.П.За малко да забравя , който иска фанелка да си приготви 7 лв Редактирано 6 Януари, 2005 от Tino Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx #50 Отговорено 28 Ноември, 2004 а който не можа да дойде на срещата?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #51 Отговорено 28 Ноември, 2004 Хехе, аз вече се уредих с две червенки 10х на Tino за фанелките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx #52 Отговорено 28 Ноември, 2004 за мен по една червена и една бяла М. благодаря ще е много тъпо ако не са останали щото и от първите нямаше, сега специално помолих да ми запазят! дано не са свършили ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #53 Отговорено 28 Ноември, 2004 civic 1.5 cx значи мисля че ми остана една червена М и имам и бели Л , ХЛ И ХХЛ Останаха фанелки , но повечето са бели с размери Л , ХЛ , И ХХЛ На колегите от Варна имам да им изпращам и има и хора от Бургас , идващата седмица мисля че ще ги пратя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beast #54 Отговорено 29 Ноември, 2004 А В бургас как ще ми пристигне фанелката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #55 Отговорено 1 Декември, 2004 Значи колеги утре за Варна заминават 5 бройки бели Л-ки , 1 от които е за Бенджи от Ямбол , 2 за SpeedFan , една за Кудос и една за Миамото Но имам въпроси , от Дж Спрайт разбрах че Миамото са двама братя и евентуално ще искат 2 , но имам заявена една така че обозначете се моля.Също така МадДог от София предполагам ми е заявил 2 Л-ки бели , искам потвърждение моля Така че , като махнем горните фанелки ми остават 2 ХЛ бели , 2 ХХЛ бели и една ХХЛ червена,ако има желаещи да казват А за тези които са останали без фанелки не ми е проблем да направя още , но само тогава когато бройката на заявените е около и над 40-50 бройки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beast #56 Отговорено 1 Декември, 2004 А аз нали си бях заявил л-ка ко стана пак ли неустана за мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #57 Отговорено 1 Декември, 2004 Beast има и за тебе , но все още не съм оредил превоза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beast #58 Отговорено 1 Декември, 2004 ОК! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #59 Отговорено 2 Декември, 2004 Тино,лудото куче е от Стара Загора,не от София... ,следователно молба към теб и всички-нека ако някой има път към Зарата и може да ги донесе насам ми звънне.Тел. ми е 0888005693.Аз може скоро да прескоча до Пловдив,но не е сигурно.Благодаря ви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #60 Отговорено 2 Декември, 2004 Забравих бееее,Кольо се казвам.А,и друго-този телефон важи и ако някой от вас закъса за нещо в Зарата да знаете,че ще помагам с каквото и колкото мога.Айде със здраве... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #61 Отговорено 2 Декември, 2004 Благодаря на Sprite че ми е поръчал тениски.Аз по принцип искам 2 червени една L-ka и една XL-ка ако няма ще оставя за следващата партида защото държа цвета да е чевен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #62 Отговорено 3 Януари, 2005 Колеги от Варна , в Кудос има 2 фанелки с размер Л бели , оригинални на клуба , който иска да се свържи с него А за тези който искат още ще направим пак поръчка , но като се съберат поне 50 човека по-малко няма смисъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове