Guest Tino #1 Публикувано 13 Октомври, 2004 (Редактирано) Хора , понеже в неделя ще се проведе среща в Пловдив и ще идвам от София към Пловдив казвайте кой колко иска и какви , същото се отнася за хората от Бургас А за тези от Варна и за тези от другите градове които са близко до Пловдив или Бургас също да казват колко и какви Предлагам да се направят някакви такива центрове за разпределение на тези фанелки че да може да се стигнат по - лесно до феновете , защото не мисля че е нормално Омбре да харчи и пари за доставчици Аз мога да отговарям за два центъра , в Пловдив и в Бургас , от там мога да раздам и за други решени да сътрудничат като отговорник център П.П. Тука ще записвам хората които са поискали фанелка Beast - Бургас - бяла - L The Fastest - Пловдив - червена и бяла - размер L Benji_crx - Ямбол - бели 2 - L-M Speedfan - Варна - бели 2 - L Kudos - Варна - бяла - L Radku - бяла - L Майната -червени 2 - Л/М ; бели 2 - М Илийчо - 3 ама какви ? eDaniel - 1 ama каква ? MIYAMOTO - бяла - Л Svetlio - бяла - M 1Net - бяла и червена - М Maddog - бели 2 - Л Civic 1.5 cx - червена/бяла - М Vaso - червени 2 - ХХЛ ; бяла - ХЛ Kizisoft - бяла и червена - Л Frisko - червени две - ХЛ Редактирано 26 Октомври, 2004 от Tino Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eDaniel #2 Отговорено 13 Октомври, 2004 Аз искам тениска, ако поне двама са я одобрили Вече си имам и шапка, която скоро ще покажа.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest speedfan #3 Отговорено 13 Октомври, 2004 абе я кажете как могат да достигнат тия тениски до варна и как мога да се снабдя с такава?трябва ли да се търси специален човек? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beast #4 Отговорено 13 Октомври, 2004 Аз см от Бургас искам бяла тениска размер л.Само остай някакъв телефон да се оговорим да ти дам парите и да си я зема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #5 Отговорено 13 Октомври, 2004 Значи моля да не пишат хора от София Омбре е насреща за вас speedfan фанелките мога да ги закарам до Бургас , от там не е никакъв проблем да ти ги пратя по куриер или по гарата,НО МОЛЯ ВИ се организирайте се всички от Варна и кажете на един път колко искат , а не да се изпраща по една фанелка по влака или куриер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest martyhonda #6 Отговорено 14 Октомври, 2004 A nie ot Stara Zagora kak mojem da si pora4ame po nqkoq teniska?Az sum v Sofia do utre sledobed i iskam 2-3 teniski!Ot kade moga da otida da si vzema?Ako ima info molq kajete mi-0888-75-32-89 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #7 Отговорено 14 Октомври, 2004 Ам аз и модератора ко ше я праим??? Ще трябва я аз (ма след като завърша колата) я той да се разходим до Софията до батко Омбре и да се снабдим. За мене лично са 3 - за мене, за брата и жената Само споменете за сумичката за бройка най-накрая де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s #8 Отговорено 14 Октомври, 2004 За Варна още 1 тениска! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest The_fastest #9 Отговорено 14 Октомври, 2004 Една червена и една бяла ! Мерси предварително ! П.С. Плащам в брой ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #10 Отговорено 14 Октомври, 2004 Тино , аз съм от Ямбол и искам 2бр.тениски ,бели ,размер едната L а другата М . ако можеш когато пътуваш към Бургас да ми се обадиш ден преди това да се разберем можем да се срещнем на петолъчката.тел.0887476189 .предварително благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest speedfan #11 Отговорено 14 Октомври, 2004 абе Тино прати за Варна 2 броя Л-ки пак аз ше черпя ако доидеш някои пат в варна .ако искаш да питаш нещо за повече подробности давам и тел-0889998893.Мерси предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest speedfan #12 Отговорено 14 Октомври, 2004 еи Тино щях да забрая каприза си-бели с червено лого ако може и да има на гарба голям надпис колкото и качеството на хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #13 Отговорено 14 Октомври, 2004 Speedfan фанелките са едни за всички , влез в темата за дискусия за фанелките и ги виж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest speedfan #14 Отговорено 14 Октомври, 2004 Добре де еднакви еднакви няма значение.Важното е да се намира.та все още сам ЗА.Бяла да е пак за логото както сте си решили.Само за парите не ми е ясно как ще стане работата и колко? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #15 Отговорено 15 Октомври, 2004 Де бре хора, НЕ четете ли ?! В темата за тениските си е написано - 8.80лв струва 1 (ЕДНА) тениска ! НЯКОЛКО пъти е написано дори, НЕ Е един единствен Преди да задавате хиляди въпроси, поразровете се малко и четете !!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #16 Отговорено 15 Октомври, 2004 (Редактирано) Хора извинявам се много но сега говорих с Буги и той ми каза че са останали савсем малко бройки фанелки и то с размер XXL Така както е тръгнало ще се правят още , така че за сега нещата се отлагат за след най-рано половин месец Съжалявам Редактирано 15 Октомври, 2004 от Tino Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #17 Отговорено 16 Октомври, 2004 аз искам 4 броя - 1 червена L, 1 червена М , 2 бели М - ПЛИИС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radku #18 Отговорено 16 Октомври, 2004 ИСКАМ 1бр бяла с размер L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #19 Отговорено 16 Октомври, 2004 Този път ще трябва да се направи списък ,който да не се променя(който какъвто размер е заявил такава тениска да вземе)Пак топката остана в мен.Много, които бяха поръчали големи взеха по-малки и нещата се объркаха пак.С поларите пък се получи обратното.Дайте да направим списък и да се действа по него.Няма да се сменят размери,за да няма сърдити след това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #20 Отговорено 16 Октомври, 2004 Омбре аз съм почнал един списък най-горе и предлагам да го продължа А за топката , ако искаш я дай и на мене , няма да ти се сърдя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #21 Отговорено 16 Октомври, 2004 добре да взема официално да се запиша:1 бяла и 1 червена - размери "М" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest svetlio #22 Отговорено 16 Октомври, 2004 За мен 1 брой Бяла, размер М. Ще си я взема от Омбре, като е готова.Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #23 Отговорено 16 Октомври, 2004 За мене 1 бяла размер L и една червена L от Варна съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beast #24 Отговорено 16 Октомври, 2004 Само една корекция аз съм от БУРГАС. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest speedfan #25 Отговорено 17 Октомври, 2004 Официално-2 бели,L-ки.Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx #26 Отговорено 17 Октомври, 2004 за мен по една червена и една бяла М. благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vaso #27 Отговорено 17 Октомври, 2004 Значи за мен има нали са останали XXL Омбре утре ще взема 4 ще се обадя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vaso #28 Отговорено 18 Октомври, 2004 Взех си две ама повече нямаааа Така, че Тино пиши от следващата партида:2х ХXL червени1х XL бяла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kizisoft #29 Отговорено 18 Октомври, 2004 За мен 1 бяла и една червена - L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #30 Отговорено 26 Октомври, 2004 Хора днеска поръчвам фанелките До утре тези които не са си поръчали имат време да си поръчат , ще заявя малко повече от поръчаните , за да има после и за другите , но цената няма да им е същата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #31 Отговорено 26 Октомври, 2004 2 cherveni XL za sofia ako obichate Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #32 Отговорено 31 Октомври, 2004 ама дай некво инфо кат си се захванал с вьпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #33 Отговорено 31 Октомври, 2004 Тенеските съм ги поръчак вече Ще бъдат по-различни от първите.На червената ще има само надписи с бяло и набухвател ,т.е. надписите и логата ще са релефни За бялата мисля че се разбрахме да са с червен надпис пак с набухвател Това инфо мога да ти кажа за сега , за цената още не,но гледам да се вържа около 7 лв едната,ще видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #34 Отговорено 31 Октомври, 2004 Тино,да не ме забравиш - 4бр и мерси за снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #35 Отговорено 31 Октомври, 2004 А за нас във Варна??? Аз искам две червени L и М.Ако искате да се организираме и да ви дадем обща бройка??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kizisoft #36 Отговорено 11 Ноември, 2004 Какво стана с тениските??? Кога ще са готови заявените броики? Някои ако има повече информация да казва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #37 Отговорено 11 Ноември, 2004 Тенеските са заявени и аз ги чакам поръчал съм повече от заявилите , та да има и за другите Ще бъдат по-различни от първите.На червената ще има само надписи с бяло и набухвател ,т.е. надписите и логата ще са релефни За бялата мисля че се разбрахме да са с червен надпис пак с набухвател Това инфо мога да ти кажа за сега , за цената още не,но гледам да се вържа около 7 лв едната,ще видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #38 Отговорено 16 Ноември, 2004 Тино,някаква ориентировъчна дата не ти ли казаха,братле? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #39 Отговорено 16 Ноември, 2004 Ами обещаха ми до края на тази седмица така че да се надяваме След кат са готови ще организираме Пловди - София и другите градове срещи където ще се раздават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s #40 Отговорено 16 Ноември, 2004 В Варна знаеш на кого да ги пратиш нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове