snowboarder 0 #1 Публикувано 12 Юли, 2007 каде се намира сержиза на хонда в софия.ако мойе да ми кайете адреса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest _Daniel #2 Отговорено 12 Юли, 2007 и аз търся добър сервиз в София. Ако някой може да помогне........ (за омбре знам, но там трябва да чакам по 2-3 седмици, пък и не съм сигурен дали е наисина добър добър) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #3 Отговорено 12 Юли, 2007 и аз търся добър сервиз в София. Ако някой може да помогне........ (за омбре знам, но там трябва да чакам по 2-3 седмици, пък и не съм сигурен дали е наисина добър добър)Мхм... аз досега не съм чул собственик на Хонда да не е чувал за Омбре... Ти как мислиш? Защо се чака по 2-3 седмици? Сигурно щото на Омбре му е кеф да дразни хората и по този начин да си вдига изкуствено цената?!?! Аз пък съм чувал съм за папата, ама при него пускат трудно и много-много не съм сигурен дали е католик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове