Jump to content
Guest bex3m

Шаблон за километраж

Recommended Posts

Guest bex3m

Търся си Шаблон за километраж за сивик 93 качен на компютър готов за обработка на фотошоп

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пуснал си темата в раздел "Купува части / аксесоари" колко даваш :D Я виж дали ще ти свърши работа ТОВА цъкВ архива са километражите,разгледай ги и пиши дали стават.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bex3m

мисля че няма да стане за моя сивик.Но все пак мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

мисля че няма да стане за моя сивик.Но все пак мерси

интересно поне единия комплект трябва да стане.за сивик 92-95 са :) Редактирано от cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво правите с тези картинки на километражи ? принтирате ли ги на какво ? как се слагат ? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво правите с тези картинки на километражи ? принтирате ли ги на какво ? как се слагат ? :)

принтваш ги на саомзалепваща хартия и прас на километражите, и се радваш на фешън, рейсърските си уреди :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.xtuners.com/plazma.htmвместо да правите глупости, грозотии, дето първоначално изглеждат като добра идея и т.н или пък да се чудите какво да правите със счупената стрелка, по-добре се обърнете към тея пичове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.xtuners.com/plazma.htmвместо да правите глупости, грозотии, дето първоначално изглеждат като добра идея и т.н или пък да се чудите какво да правите със счупената стрелка, по-добре се обърнете към тея пичове

Aууу страшни са :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

Публикувано изображение

тия са мойте. Не се занимавай с глупости. Парите си заслужават

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sirakoff

Публикувано изображение

тия са мойте. Не се занимавай с глупости. Парите си заслужават

а колко излиза горе долу такова визуално удоволствие?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглеждат доста добре,но много смотано стоят избледнелите цифри на километража посредата.Няма ли ватиант да се разглобят колелетата и да им се сложи лентичка със цифри или нещо такова?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми варианта е да смениш осветлението отзад което осветява цифрите, но честно да ти кажа не ми пука за тях толкова. Иначе цената с монтажа беше малко над 200лв. Може и да ви се сторят много но аз не бих си влез нещо нискакачествено. Особено като се има предвид че трудно се разглабя таблото. А и печата е на перфектно ниво и с нищо не се различава по качество от оригиналния.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

еми варианта е да смениш осветлението отзад което осветява цифрите, но честно да ти кажа не ми пука за тях толкова. Иначе цената с монтажа беше малко над 200лв. Може и да ви се сторят много но аз не бих си влез нещо нискакачествено. Особено като се има предвид че трудно се разглабя таблото. А и печата е на перфектно ниво и с нищо не се различава по качество от оригиналния.

стрелките сменяни ли са? виждам ми се старите...в този ред на мисли имаше едни английски бегачки дето стрелките светеха бяло. На оборотомера нямаше червена зона, а когато мотора влизаше в нея, стрелката светваше в червено! Страшно ефектно стоеше!Ако може да се направи за разумни пари, аз лично бих си го сложил!!! Редактирано от sirakoff

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

стрелките са оригиналните. На повечето хонди стрелките не се махат което излючва всякакви гъзариики с тях. Освен да се минат в флуоресцентна боя но все нямам време...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

стрелките са оригиналните. На повечето хонди стрелките не се махат което излючва всякакви гъзариики с тях. Освен да се минат в флуоресцентна боя но все нямам време...

Да ,ако се барнат с такава боя ще придадат завършен вид на "картинката".....Иначе наистина готино са ги изработили пичовете :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Т'ва е интересно, което каза колегата по-горе за червената зона. На хонда стрелките може само с боя да се работи, но може да се измисли нещо като влезнеш в лютеницата да светва червено целия километраж примерно, това е много интересно и ефектно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...