Jump to content
Guest Dominic

Затъмняване задно стъкло

Recommended Posts

Guest Dominic

Здравейте,Виждам вече, че купетата стават повече. Някой от тях дори съм ги виждал с потъмнено задно стъкло.Въпросът ми е, към техните притежатели - При потъмняването, режете ли фолиото на две, за да поеме гънките, тъй като стъклото е голямо, и дали го режете на хоризонтал или по вертикала?Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееее.... айде купетата да попрочетат темичката.... :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

реже се на 3,4 части хоризонтално :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest migga

реже се на 3,4 части хоризонтално :cool:

Vijdam che si ot Yambol mojesh li da mi kajesh na koi serviz hodish imam problem sas zadnoto okachvane koi moje da mi pomogne tyka pozdravi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

реже се на 3,4 части хоризонтално :cool:

Vijdam che si ot Yambol mojesh li da mi kajesh na koi serviz hodish imam problem sas zadnoto okachvane koi moje da mi pomogne tyka pozdravi
ами за в Ямбол има две места които мога да ти препоръчам,а това са едното е при Весо сервиза му е в "никан лайн",адругото при Димо жигулито до "Родопа" дано съм бил полезен.само една молба. пиши на кирилица за да не ти трият постовете и да е по-спретнат форума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега погледни мойтокак е! мойто е на 2 парчета разреза е хоризонтално и въобще не си личи как е снаждано! но има и един друг трик: слагаш от непрозрачно фолио лента като сенник на задното стъкло както е при мен мериш я да излезе на ширина толкова голяма че фолиото за стъкло като се слойиотвътре да са на едно леко застъпващо ниво и така нито отвътре нито отвън някой ще разбере закво става дума :cool: ако не си разбрал нещо може да попиташ нещо :cool: snimka na prozoreca

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...