Guest Benji #1 Публикувано 7 Юли, 2007 добре дошъл сред нас,и честито за предобивката.ще те помоля само да си попълниш профила от кой град си.ще намериш много отговори на въпроси те си тук и ще обмениш много инфо и радости с другите !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #2 Отговорено 7 Юли, 2007 Май правописна грешка е станала със номера на двигателя!!! d15e3 я проври пак. Във Технически въпроси има една тема като важна потърси там, но двигател "Е" няма! Отиди на някоя среща /във по-големите градове има такива/. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #3 Отговорено 8 Юли, 2007 Кончерто с D15B3 никога не съм виждал.D15B2 си му е двигателя. Ас съм наистина очарован от модела и то доста силно. Благодаря предварително за вниманието Добре дошъл,първо!Двигателя ти е D15B2,но това може да си го видиш и от талона, и от самия двигател.Ами Хонда наистина има склонността да очарова Много приятни(и очарователни) моменти ти пожелавам с нея! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #4 Отговорено 8 Юли, 2007 За този мотор мога да ти кажа - D15B2 RULLZZZZ!!!Това е страхотен двигател поема всякакви видове натоварвания (колегите ще кажат),за конете си (90) е доста пъргав !!! и сревнително икономиченАбе с две думи -железен е!PS Честио за придобивката със здраве да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dead man 0 #5 Отговорено 8 Юли, 2007 (Редактирано) Честито за придобивката със здраве да си я караш Редактирано 8 Юли, 2007 от Dead man Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
taratorrra 0 #6 Отговорено 8 Юли, 2007 Честито колега със здраве да я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #7 Отговорено 8 Юли, 2007 Честито и добре дошъл! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #8 Отговорено 8 Юли, 2007 Честито бате с здраве да си я караш да тези двигаели D15B2 са супер но аз лично си харесвам D16A6 двигателите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #9 Отговорено 8 Юли, 2007 Честито жива и здрава да ти е хондичката и ти покрай нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #10 Отговорено 10 Юли, 2007 Благодаря за пожеланията и посрещането вие сте точни пичове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #11 Отговорено 10 Юли, 2007 Честито и от мен със здраве да си я караш и само хубави моменти с нея А колата ти е супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #12 Отговорено 11 Юли, 2007 Честито. Със здраве да си я караш. Имаш 6-ца от мен за избора на марка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #13 Отговорено 14 Юли, 2007 Благодаря и на вас наистина марката е една сега на квото и друго да се кача се едно москвич много съм доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #14 Отговорено 14 Юли, 2007 ... сега на квото и друго да се кача се едно москвич Много правилно го каза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове