Jump to content
tinki

Съвети при избор на японски Сивик 6 генерация

Recommended Posts

На твое място бих си взел Д15З6 хеч........ако ти трябва градска кола :lol: За седан незнам дали има японска сглобка с тоя двигател........мисля че са англ. и са 115 к. съответно и друго обозначение което аз не го знам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

На твое място бих си взел Д15З6 хеч........ако ти трябва градска кола ;) За седан незнам дали има японска сглобка с тоя двигател........мисля че са англ. и са 115 к. съответно и друго обозначение което аз не го знам :D

Благодаря за мнението!Английската сглобка е с 5 врати и някъде се води хечбек с 5 врати, а някъде фастбек. Иначе си има японски седан с 4 врати, който се среща по-рядко. По-скоро питането ми е дали да описвам подробно на човека в Германия типа двигател или просто да му кажа, че ми трябва японски Сивик 6 ген. хечбек с 3 врати 1,4 90 к.с. или 1,5 114 к.с. VTEC или седан 1,5 114 к.с. VTEC. Другият ми въпрос беше за двигателите 1,5 на 6-та генерация. Има ли такива, които не са VTEC, защото аз колкото и да се рових такива не видях? (говорим само за японското изпълнение). Редактирано от ivailo_hr

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Другият ми въпрос беше за двигателите 1,5 на 6-та генерация. Има ли такива, които не са VTEC, защото аз колкото и да се рових такива не видях? (говорим само за японското изпълнение).

Принципно няма , но най-лесното е да се погледне двигателя какъв е . Няма нужда от целия номер само първите 4 знака са достатъчни , то и те са изписани отделно. Та нека твоя човек да погледне и да ти каже.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здрасти Ивайлоаз имам такъв японски сивик- 1,4i S, 1997 год, 90 коня, с 4 врати, и съм много доволен от него. Ако искаш, обади ми се, и ще се видим да разгледаш колата, и да направиш едно кръгче ако искаш.ПоздравиЖоро

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен ако имаш възможност си вземи по големия двигател 115 коня 1.5. Просто мое мнение - успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivailo_hr
Отговорено (Редактирано)

Според мен ако имаш възможност си вземи по големия двигател 115 коня 1.5. Просто мое мнение - успех.

То се знае, че е по-добре 1,5 VTEC. Твоят автомобил английско изпълнение ли е?! Редактирано от ivailo_hr

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...