Jump to content

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте,преди известно време си сложих H4 би-ксенон. Само че ми направи впечатление, че фаровете дори при най-вдигнато положение осветяват много "надолу" и близо. Открих, че като карам на дълги, никой не ми светка отсреща, а и си погледнах колата от около 50тина метра - изглежда добре, светлината не пречи - само че копеленцата от КАТ ме спряха за това, че карам на дълги. Общо взето проблема ми е в това, че на дълги светлините ми са така, както би трябвало да са на къси. Как мога да си повдигна допълнително фаровете (не от ключа в купето) и изобщо възможно ли е ?Колата е Civic g6, англичанка...P.S. аа, да - и още 1 въпрос ;) Да не отварям нова тема...когато вдигна много оборотите, примерно над 5000 - 6000, се чува едно кратко "пссссст" - имам чувството, че е някъде в купето, зад таблото, но не съм сигурен. Какво може да е ?

Редактирано от Moonchild

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

огледай си фаровете от задната им страна. Ще видиш машинките които ги местят нагоре-надолу. на всяка машинка ( по 1 на фар) има куплунг с 3 жици. Тези машинки имат дупка от горната си страна и ако се загледаш в нея ще видиш зъбен гребен дълбоко в дупката. Пъхаш една звезда! в дупката и въртиш. Не се притеснявай, доста ще си повъртиш - става бавно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1net, супер - много ти благодаря ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

отиваш в сервиз за технически прегледи. срещу 5 лв ти регулират фаровете, най лесния вариант за мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...