Jump to content

Recommended Posts

колеги някой да има идея как се връзва външен оборотомер има 4 жици и едната ако е плюс другата минус нататк никак не ми е ясно :dry: ако някой е слагал и знае. благодаря предварително!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да това е интересно и за мен.... :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми третата сигурно тря да е сигнал от бубината,ама 4-тата :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

под волана и над бушоните има една голяма сива букса..... или беше зелена.... Та на тази букса има син проводник със сигнал от делкото. За да сте сигурни че е този кабел просвирете го до синия кабел на малката букса на делкото. Това е сигнала за оборотите, а 4-тия кабел е за да се върже към светлините, за да свети оборотомера като сте на фарове.На таблото с бушоните има изводи.... на един от тях се появяват 12волта при включени габарити.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest assfull

под волана и над бушоните има една голяма сива букса..... или беше зелена.... Та на тази букса има син проводник със сигнал от делкото. За да сте сигурни че е този кабел просвирете го до синия кабел на малката букса на делкото. Това е сигнала за оборотите, а 4-тия кабел е за да се върже към светлините, за да свети оборотомера като сте на фарове.На таблото с бушоните има изводи.... на един от тях се появяват 12волта при включени габарити.

еиииииии,евала бате за светлините не се сетих :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...