puma_v_London 0 #1 Публикувано 4 Юли, 2007 колеги някой да има идея как се връзва външен оборотомер има 4 жици и едната ако е плюс другата минус нататк никак не ми е ясно ако някой е слагал и знае. благодаря предварително!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #2 Отговорено 4 Юли, 2007 Да това е интересно и за мен.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #3 Отговорено 4 Юли, 2007 ми третата сигурно тря да е сигнал от бубината,ама 4-тата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #4 Отговорено 4 Юли, 2007 под волана и над бушоните има една голяма сива букса..... или беше зелена.... Та на тази букса има син проводник със сигнал от делкото. За да сте сигурни че е този кабел просвирете го до синия кабел на малката букса на делкото. Това е сигнала за оборотите, а 4-тия кабел е за да се върже към светлините, за да свети оборотомера като сте на фарове.На таблото с бушоните има изводи.... на един от тях се появяват 12волта при включени габарити. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest assfull #5 Отговорено 5 Юли, 2007 под волана и над бушоните има една голяма сива букса..... или беше зелена.... Та на тази букса има син проводник със сигнал от делкото. За да сте сигурни че е този кабел просвирете го до синия кабел на малката букса на делкото. Това е сигнала за оборотите, а 4-тия кабел е за да се върже към светлините, за да свети оборотомера като сте на фарове.На таблото с бушоните има изводи.... на един от тях се появяват 12волта при включени габарити.еиииииии,евала бате за светлините не се сетих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове