Pliushtadin 0 #81 Отговорено 4 Август, 2007 Много си бърз бе брат , спряха ли ви унивормените на връщане, щото мене да и добре че пих само 1 биричка !!! иначе пържолките убиец... а аз от къде се върнах през кои села незнам ама си излезох точно на пътя до нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #82 Отговорено 4 Август, 2007 (Редактирано) Мен никой не ме е спирал пържолките бяха екстра да Евала за готвачите !!! на излизане от Бистрица си минал направо нали ? този път е и по-хубав и аз от там си дойдох Редактирано 4 Август, 2007 от Dakata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #83 Отговорено 4 Август, 2007 !!! много рано се прибрахте бре сигурно е било бая студено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #84 Отговорено 4 Август, 2007 Ами аз и още двама си тръгнахме по-раничко , другите останаха !!! а иначе по едно време ми стана доста студеничко , но това е защото отидох малко неподготвен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #85 Отговорено 4 Август, 2007 Вярно си бърз със снимките. !!! Не знам за другите, ама на мен и с кожено яке ми беше студено. Накрая вече притропвах. Но беше супер. Мокро и студено, но весело. И се наприказвах на тема коли! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #86 Отговорено 4 Август, 2007 Ами аз май писах нещо за топли дрехи ама кой да чете! Нищо другия път ще знаете !!! На мен пък не ми беше грам студено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #87 Отговорено 4 Август, 2007 Ами аз май писах нещо за топли дрехи ама кой да чете! Нищо другия път ще знаете На мен пък не ми беше грам студено.ти да не си бил главен огняр ,че не ти е било студено ,навънка не е за мъже ,егати студа . а представям си в гората !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pliushtadin #88 Отговорено 5 Август, 2007 Другия път още по подготвени ще сме - макар че и сега си беше добре, огъня се запали, пътжолите се запекаха и биричката се изтуди, абе все хубави работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #89 Отговорено 5 Август, 2007 Така.........кой каза, че ще даде файлче с логото на Honda fan club? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #90 Отговорено 5 Август, 2007 Така.........кой каза, че ще даде файлче с логото на Honda fan club? Ей сега. Ще го кача след 10 минутки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #91 Отговорено 5 Август, 2007 Ето ви го логото на фен клуба в два различни векторни формата. Може да се ползва за всичко и във всякакви размери. Лого в EPS формат Лого в CDR (Corel Draw) формат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #92 Отговорено 5 Август, 2007 Шукарско беше колеги. Другия път обаче малко повече организация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dakata #93 Отговорено 5 Август, 2007 Мерси за логото ще гледам да направя наколко лепенки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #94 Отговорено 6 Август, 2007 Мерси за логото ще гледам да направя наколко лепенки Пу за мен едната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #95 Отговорено 6 Август, 2007 (Редактирано) Пу запазих ти само да станат да ги видя как са ПС Маниак, ти нали искаше на задното стъкло да си слагаш. Ако ми пратиш файлче мога да ти кажа колко ще ти струва при нас Редактирано 6 Август, 2007 от Dakata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #96 Отговорено 6 Август, 2007 Ауууу... колко е гадно "Маниак"... ще взема да си сменя ник-а. Да ти пратя, ама не съм си измерил още ширината на задния прозорец. Ще видя колко е и ще си подготвя файла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #97 Отговорено 6 Август, 2007 Колега не се обиждай ! Взимам си думите назад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #98 Отговорено 6 Август, 2007 Шукарско беше колеги. Другия път обаче малко повече организация. а мене може ли да ме земете другия път колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #99 Отговорено 7 Август, 2007 Шукарско беше колеги. Другия път обаче малко повече организация. а мене може ли да ме земете другия път колега Идваш на Билата, и ще те извозим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #100 Отговорено 7 Август, 2007 ААА АМА те всички тариката искат да се возят и после да си пият биричка спокойно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #101 Отговорено 7 Август, 2007 ААА АМА те всички тариката искат да се возят и после да си пият биричка спокойно Ба... в грешка си. Аз бих прежалил биричката, ако можех да поразходя любимото Хонде. Ох... още десетина дни... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Blondy 4 #102 Отговорено 7 Август, 2007 ААА АМА те всички тариката искат да се возят и после да си пият биричка спокойно Ба... в грешка си. Аз бих прежалил биричката, ако можех да поразходя любимото Хонде. Ох... още десетина дни... Ама той 18 няма, как искате да дойде с кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #103 Отговорено 7 Август, 2007 (Редактирано) ААА АМА те всички тариката искат да се возят и после да си пият биричка спокойно Ба... в грешка си. Аз бих прежалил биричката, ако можех да поразходя любимото Хонде. Ох... още десетина дни... Ама той 18 няма, как искате да дойде с кола Вече не е. Стана пълноценен пияч преди няколко месеца. Редактирано 7 Август, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #104 Отговорено 10 Август, 2007 Блонди, нали миналата седмица барбекюто беше извънредно? не е ли време да създадеш пак малко хаус ! хайде казвайте от по рано дали ша има, да знам че мисля да ида на риба /Чу ли Тончо за риба:)/.Ето ти идея може един ден преди да тръгнем да сменим мястото, часа на тръгване, срещата... абе всичко без паржолитеП.С. Хйде като се върнат хората от мерето да направим един есенен Ликенд на искаро? ама аз ненам как стоят нещата със запазване на бунгала и.т.н Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #105 Отговорено 10 Август, 2007 Хйде като се върнат хората от мерето да направим един есенен Ликенд на искаро? ама аз ненам как стоят нещата със запазване на бунгала и.т.нПо този въпрос се обърни към Мачо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #106 Отговорено 10 Август, 2007 Това са рибата отпада, защото съм на събор. Приятно прекарване ако ще ходите. То е малко късно за организация, но успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda_lv #107 Отговорено 10 Август, 2007 Това са рибата отпада, защото съм на събор. Приятно прекарване ако ще ходите. То е малко късно за организация, но успех. Ех само ядение пиение и секс със скубяние под мишниците ни е в главата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #108 Отговорено 25 Април, 2008 абе как мислите? сега вали ама мисля че до неделя ще има достатъчно сухи дърва...(този уикенд неделята е като събота) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #109 Отговорено 26 Април, 2008 ама е великден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове