Nikolcho 0 #41 Отговорено 31 Юли, 2007 Тази вечер на седмичната среща се разговорихме отново за барбекюто и как хубаво цвърчат пържолите на него. Няколко човека решихме пак да се съберем в събота 4 август и евентуално да се върнем в неделя. Предлагам да се съберем пред Била на бул. "България" (има карта в предните постове) към 17.00, да напазаруваме ( по десетина лева на човек ) и от там да хващаме гората. Всички желаещи са добре дошлиЗа сега сме- аз, Antony и Blondy пс.Препоръчително е да си носите топли дрехи или нещо за стопляне (вътрешно) защото вечер температурата е около десет градуса, който има палатка може да я вземе че след да може да полегне на сянка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #42 Отговорено 1 Август, 2007 За такива мероприятия съм пръв. Последния път с по-8 лева на човек си хапнахме, и пийнахме на корем. Ще доведа и малко жени, така че всички ергени могат да заповядат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #43 Отговорено 1 Август, 2007 е объркали сте съботите нали бяха 2ра събота а ся е първа и на мене ми се ходи ама който няма кола и свободно време като мене да продължава да си мечтае ПП. Антъни забравих те как изглеждаш ве човек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Blondy 4 #44 Отговорено 2 Август, 2007 Това е извънредно барбекю Другата събота пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=airman=- 6 #45 Отговорено 2 Август, 2007 (Редактирано) ... и на мене ми се ходи ама който няма кола и свободно време като мене да продължава да си мечтае ... Е-е-е-е, пак ли ти си онеправдан, ве, чедо! За кола можем да измислим, но време.. освен да минем да ти помогнем да си оправиш стаята набързо в събота сутринта и... Ако не - готви се за следващата събота. Между другото пък мойта жена ми наду главата да ходим на ЛАТИНО ПАРТИ в събота към 20:00 на "Мансарда" май се казваше - срещу Ялта през булевард Левски едно такова открито заведение... Който иска - да заповяда да си говорим "за хонди (с ниско окачване, 19-ки, спортен диференциал;)"...докато жените танцуват на еднообразната латино музика... Редактирано 2 Август, 2007 от -=airman=- Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #46 Отговорено 2 Август, 2007 И сега какво, кога ще е цър-пъра, че съм загладнял нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Blondy 4 #47 Отговорено 2 Август, 2007 И сега какво, кога ще е цър-пъра, че съм загладнял нещо Е как кога.... Събота 04.08.2007г. 17.00ч. пред Билата на бул.България! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #48 Отговорено 2 Август, 2007 И сега какво, кога ще е цър-пъра, че съм загладнял нещо Е как кога.... Събота 04.08.2007г. 17.00ч. пред Билата на бул.България! ДОбре звучи само да не одимим района. А продуктите направо от Била ли да ги вземаме или да колим нещо вкъщи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=airman=- 6 #49 Отговорено 2 Август, 2007 (Редактирано) ... иначе другата събота с удоволствие бих ви придружил ако си търсите по-млада компания Айде, фреш мийт за Блонди!Вие какво си помислихте, имах предвид напр. да те рита като се ядоса, да не 'земе да си изкара яда на скарата и да отиде мръвката у ряката ("Знам какво направи last месечна") Редактирано 2 Август, 2007 от -=airman=- Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #50 Отговорено 2 Август, 2007 Лелееее добре че не се е ядосвала на миналото барбекю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #51 Отговорено 2 Август, 2007 ся кво искате да ме оплашите за да не дойда ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #52 Отговорено 2 Август, 2007 Някой май си търси кака да го отрака а. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Blondy 4 #53 Отговорено 2 Август, 2007 Някой май си търси кака да го отрака а. Е все пак е доказано А пък и никой не би отказал едно приятно изживяване! Нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #54 Отговорено 2 Август, 2007 Някой май си търси кака да го отрака а. Е все пак е доказано А пък и никой не би отказал едно приятно изживяване! Нали? Айдее хондата стана тясна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #55 Отговорено 2 Август, 2007 ей,а мен каде ме забравихте ва?чи как няяя да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dakata #56 Отговорено 2 Август, 2007 Момчета , да дойдем още двама хондаджии ? :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #57 Отговорено 2 Август, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #58 Отговорено 2 Август, 2007 Оки , приемам че сме поканени важното е да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #59 Отговорено 2 Август, 2007 За сега сме се събрали :Nikolcho + 1AntonyBlondyassfullPliushtadinDakata + 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #60 Отговорено 2 Август, 2007 и мен ме бройте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #61 Отговорено 2 Август, 2007 (Редактирано) За сега сме се събрали : Nikolcho + 1 Antony + 4 Blondy assfull Pliushtadin Dakata + 1 stan4o Място и час на срещата Била на бул. "България" (има карта в предните постове) 17.00 часа, да напазаруваме ( по десетина лева на човек ) и от там да хващаме гората. biggrin.gif Всички желаещи са добре дошли пс.Препоръчително е да си носите топли дрехи, спални чували и/или нещо за стопляне (вътрешно) tooth.gif защото вечер температурата е доста ниска, който има палатка може да я вземе че след drunk.gif да може да полегне на сянка laugh.gif Редактирано 2 Август, 2007 от Nikolcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PreludeManiac #62 Отговорено 3 Август, 2007 Аз в момента съм обезхонден (демек няма ми я красавицата) Иначе бих се включил... Като си знам късмета, докато ми стане колата ще е минало вече подходящото време за такива мероприятия... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #63 Отговорено 3 Август, 2007 Неразбрах ще спиме ли ( пием през ноща ) там ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #64 Отговорено 3 Август, 2007 (Редактирано) Ама нали няма да спим та бря Мечките тъкмо сега слизат от върха Antoni каза че ще вземе резачка за дърва та ще ги направиме на пържоли Аз в момента съм обезхонден (демек няма ми я красавицата) Иначе бих се включил... Като си знам късмета, докато ми стане колата ще е минало вече подходящото време за такива мероприятия...Ами може някой да те вземе Неразбрах ще спиме ли ( пием през ноща ) там ? Идеята е да останем там през нощта, щото миналия път беше гадно в три часа да си тръгваме, а дали ще спим или ще пием всеки си решава сам Има ли кой да вземе PreludeManiac с колата си? Ако няма ще трябва да се згъва на задната седалка на Прелюда , ама моя не неговия! Редактирано 3 Август, 2007 от Nikolcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #65 Отговорено 3 Август, 2007 Има ли кой да вземе PreludeManiac с колата си? Ако няма ще трябва да се згъва на задната седалка на Прелюда , ама моя не неговия!Ъхъ! Блонди като една истинска самарянка те изпревари и сама си предложи услугите! Ще дойда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #66 Отговорено 3 Август, 2007 (Редактирано) Бих помогнал и аз, но мойта кола ще е пълна с деца. Пишете ме още 1+. Ще се видим направо там. Редактирано 3 Август, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #67 Отговорено 3 Август, 2007 ебати колко ми е неудобно.няма да мога да дойда.хиляди извинения има...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dakata #68 Отговорено 3 Август, 2007 Добре , значи се очертава интересно ние ще дойдем... може и да не останем през ноща ама ще сме там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #69 Отговорено 4 Август, 2007 И аз не съм сигурен, че ще остана цялата вечер, но ще си донеса един дънер за дългата седянка край огъня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #70 Отговорено 4 Август, 2007 Изпраскайте преди тръгване по един танц против дъжд само , че ..... може да стане ... мокро . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Blondy 4 #71 Отговорено 4 Август, 2007 Май ще хапваме и пийваме на закрито !!!Който иска в 19.00 на Екото на България и там на място да решим къде... в някой Дивак или Хепи или другаде... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #72 Отговорено 4 Август, 2007 И сега какво, кога ще е цър-пъра, че съм загладнял нещо !!! Е как кога.... Събота 04.08.2007г. 17.00ч. пред Билата на бул.България! Аз отивам там на хепи диваци или нещо на закрито няма да ходя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Blondy 4 #73 Отговорено 4 Август, 2007 И сега какво, кога ще е цър-пъра, че съм загладнял нещо !!! Е как кога.... Събота 04.08.2007г. 17.00ч. пред Билата на бул.България! Аз отивам там на хепи диваци или нещо на закрито няма да ходя! Последно с Rust ще сме в 17.00 пред Билата и там ще решим всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #74 Отговорено 4 Август, 2007 последно остава ли или не?????????????????????? в 17ч пред Билата ще идвате ли !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #75 Отговорено 4 Август, 2007 (Редактирано) !!! Да там сме, пък после ще видим какво ще правим. Редактирано 4 Август, 2007 от Nikolcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #76 Отговорено 4 Август, 2007 Да си вземете плавници !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #77 Отговорено 4 Август, 2007 (Редактирано) Да си вземете плавници !!!И шнорхели ще си вземем ПС. Хора тя Витоша не се вижда от тука! Редактирано 4 Август, 2007 от Nikolcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #78 Отговорено 4 Август, 2007 Аз викам и по един гръмоотвод да си завием на Ходните !!! Аиде тръгнахме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #79 Отговорено 4 Август, 2007 Много гърми тука !!! трябва бая голям гръмоотвод да потърся в мазето То си .... мамата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #80 Отговорено 4 Август, 2007 Такаааа ето и снимките :Снимки от Бистрица 04.08.2007 !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове