piffou 0 #1 Публикувано 3 Юли, 2007 Проблемът е следния - за 1000 км ми изгори 1 л. Няма течове, просто си го гори маслото. Кажете горе долу каква сума да си подготвя за смяна на сегменти и гумички с труда разбира се. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blackw #2 Отговорено 3 Юли, 2007 Дигни телефона и си питай майстора. Голяма занимавка е този ремонт но поне 300-400 лева си приготви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest SLADURA #3 Отговорено 3 Юли, 2007 (Редактирано) Аз правих такъв ремонт и ми излезна към 750лв грубо.Колата е Сивик Д15Б2.Шлайфане на глава (не е задължително), смених, гумички, сигменти, лагери, биели, повдигачи, гарнитури - и май някви други работи сменях - ама не помня - пък и не разбирам мн мн .... и след това няма да си познаеш колата ако си от Пловдив, мога да те опътя до моя майстор, само хонди прави - мн е добър.Ако си от София, записвай си час при Доктор Омбре Това е което мога да ти кажа, дано да съм помогнал.Поздрави Редактирано 3 Юли, 2007 от SLADURA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #4 Отговорено 3 Юли, 2007 Здр колега, не си писал какъв е двигателя но предполагам че е Д15Б2.От личен опит грубо ще ти излезе 400 лв. +- 100 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове