Jump to content
Guest lefthanded

Въпрос за чистачки

Recommended Posts

Guest lefthanded

Моля помогнете с инфо колко трябва да са дълги чистачките ми.Мисля, че едната трябва да е по-дълга(шофьорската) от другата, а при мен са еднакви и се получават неизчистени места. В менюъла няма такава инфо. Ако някой знае и е сигурен Ще бъда благодарен да ми помогне. :) Модел : Accord IES ,5gen, 94g. F20Z1, CC7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега свали старите и наложи върху новите за сравнение.А за разликата не съм много сигурен, но май са еднакви.Не се кахъри толкоз прецени горе долу и взимай.Но никога BOSCH.Само CHAMPION.УСПЕХ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля помогнете с инфо колко трябва да са дълги чистачките ми.Мисля, че едната трябва да е по-дълга(шофьорската) от другата, а при мен са еднакви и се получават неизчистени места. В менюъла няма такава инфо. Ако някой знае и е сигурен Ще бъда благодарен да ми помогне. :rolleyes: Модел : Accord IES ,5gen, 94g. F20Z1, CC7

550mm шофьорска500mm пътническаспоред този сайт

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей тва е !!! Големи сте. 55 - шофер, 50 -пасажер и всичко се оправи.Даже както пише шоферската ми е със спойлер. Избрах Шампион, макар, че ми се искаше да са Валео.Благодаря братлета! :dry::huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей тва е !!! Големи сте. 55 - шофер, 50 -пасажер и всичко се оправи.Даже както пише шоферската ми е със спойлер. Избрах Шампион, макар, че ми се искаше да са Валео.Благодаря братлета! :dry::huh:

и за мен валеото са по-добрия вариянт :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...