taratorrra 0 #1 Публикувано 30 Юни, 2007 Колеги да се похваля от понеделник се сдобивам с нова Хонда - Civic купе 6 ген. D16Y7, 98 г., вчера я подкарах малко и разликата с моята мила D15B2 седан си е осезаема)) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #2 Отговорено 30 Юни, 2007 Евалата колега ! честито и дълго,а и безаварийно каране цял живот с твоята любима Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nevi 0 #3 Отговорено 30 Юни, 2007 Охооо ще се с две коли ? Честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #4 Отговорено 30 Юни, 2007 Колеги да се похваля от понеделник се сдобивам с нова Хонда - Civic купе 6 ген. D16Y7, 98 г., вчера я подкарах малко и разликата с моята мила D15B2 седан си е осезаема))Честито колега добре дошъл в отбора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #5 Отговорено 30 Юни, 2007 Честито. Все така да се множът хондичките в твоя гараж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AERODECK #6 Отговорено 30 Юни, 2007 И двете голями да ти порастнат,Акорд и Ледженд да станат и малки Сивикчета и едно S2000 да ти народят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #7 Отговорено 1 Юли, 2007 И аз искам още една Хонда в гараж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INTEGRA_R 0 #8 Отговорено 1 Юли, 2007 честито колега и безавариино каране Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #9 Отговорено 2 Юли, 2007 Честито батка с здраве да си я караш ))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest taratorrra #10 Отговорено 6 Юли, 2007 ето я и нея остана само масло да сменя и регистрация, другата тъгува сега в гаража))))My WebpageMy WebpageMy Webpage Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Salamander #11 Отговорено 6 Юли, 2007 4естито за новата придобивка пипната е тук там мн. е красива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #12 Отговорено 7 Юли, 2007 !!! браво колега ,много е хубъва.Колко парички е ако не е таина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
taratorrra 0 #13 Отговорено 8 Юли, 2007 !!! браво колега ,много е хубъва.Колко парички е ако не е таина5000 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #14 Отговорено 8 Юли, 2007 Честито !Много готино купенце си имаш А и цената е доста прилична Да и се радваш много!!!PS А бе кво става в тоя форум бре !!! -всеки вече е с по 2 хонди -луда работа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stancho #15 Отговорено 8 Юли, 2007 !!! аз ли съм нещо сбъркан или те напрао са ти я подарили..аз като съм гледал се по 7-8 хилядарки ги мяркам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Slayer #16 Отговорено 8 Юли, 2007 ЧЕСТИТО и от мен колега. Дълго и безаварийно да си караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
taratorrra 0 #17 Отговорено 8 Юли, 2007 аз ли съм нещо сбъркан или те напрао са ти я подарили..аз като съм гледал се по 7-8 хилядарки ги мяркам да май извадих късмет продава се и един хечбек 1994 с клима малкия втек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове