хари1 3 #1 Posted May 3 (edited) Здравейте отдавна не съм влизал във форма гледам че техническите въпроси се повишават с възрастта на хондите имам проблем с презареждане. В началото показваше от време на време високи стойности 15 v при реглажена клапаните имах алтернатор който дадох за обслужване Майстора каза че на стенда показва отлични резултати не знам какво го е правил след смяната известно време беше в граници но и той почна да презарежда проследих кабелите от алтернатора до компютъра здрави са почистих масите кабелите на масата три броя намерих един на акумулатора и два на двигателя проблемът остава дайте мнения с какво да продължа Edited May 3 by хари1 Правописни грешки Share this post Link to post Share on other sites
Mandalorian 68 #2 Posted May 4 Здравей! Тук има инфо за зареждането. Според manual-а в определени условия между 13.9-15.1V е окей. Тези замервания с консуматори или без, в движение или на празен ход ги правиш? Има ли някакви грешки? ( например P1297 или P1298, които са за ELD модула) Share this post Link to post Share on other sites
хари1 3 #3 Posted May 10 Благодаря за отговора проблема е решен. Имаше хлабава връзка бушониерата на изхода към компютъра. Газаджиите бяха на били един кабел който се беше от хладил. Поне научих инсталацията на джаза. Share this post Link to post Share on other sites