npkostadinov 0 #1 Публикувано 20 Април Здравейте, нов съм във форума и ми трябва малко помощ. Отскоро карам Хонда HR-V 2017. и се опитвам да инсталирам Waze но нещо не се получава. Софтуера е обновен до RC 7, върнах го на RC 6 инсталирах Waze и HR-V PERMISSIONS 1.1 S_Mike. Проблема е че Waze не се отваря и не го виждам в списъка на Mike. Ще се радвам ако ми помогнете все пак съм на 76 и някои работи ме затрудняват, а много обичам да пътувам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Catalyst 15 #2 Отговорено 21 Април Няма да тръгне самото приложение waze. Единствения вариант е андроид ауто да се качи или подмяна с китайска навигация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
npkostadinov 0 #3 Отговорено 22 Април Здравей! А някаква навигация ще тръгне ли на щатната мултимедия която е версия 4.04. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Catalyst 15 #4 Отговорено 23 Април Искам много добре да усетиш разликата: никоя навигация конкретно няма да тръгне на оригиналната медия, но ако качиш андроид ауто ще тръгне която искаш. Има тема тук която е посветена на това. Надявам се да ти свърши работа ако поемеш по тоя път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове