Oilgerm 81 #1 Posted April 18 Та да,нормално ли е да скочи разхода след почистването на клапана,под 6 на сто не мога да го съборя .. Share this post Link to post Share on other sites
JapCar 355 #2 Posted April 18 Какъв двг.? Преди колко е било? Извънградско ли? Share this post Link to post Share on other sites
Oilgerm 81 #3 Posted April 18 (edited) Е мотора от подписа ми,и градско и извън.Преди 3к км. Edited April 18 by Oilgerm Share this post Link to post Share on other sites
Oilgerm 81 #4 Posted April 26 Малко развитие , почистих и мап и маф сензора, малко се подобри разхода ,но явно по принцип всички дизели са така запушени, че са икономични ахха.Но иначе беше приключение с тея сензори, респонса на педала стана жуска.. Share this post Link to post Share on other sites
NOVIQ 40 #5 Posted May 3 Колега ти на 6л./100км. Висок разход ли казваш? Все пак автомобила е вече 20 годишен. Моята е същия двигател лятно време 6.5-7.5л. зимата стига до 10л. (рециклирана турбина и дюзи) P.S под 6л. само при жена ми дава Share this post Link to post Share on other sites
Oilgerm 81 #6 Posted May 3 Явно след почистването на егр,маф и мап сензора кракът ми е станал по-тежък, защото до Варна днес със 90 км/ч ми даде 4.7 разход на сто. Share this post Link to post Share on other sites