Oilgerm 80 #1 Публикувано 18 Април Та да,нормално ли е да скочи разхода след почистването на клапана,под 6 на сто не мога да го съборя .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 353 #2 Отговорено 18 Април Какъв двг.? Преди колко е било? Извънградско ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 80 #3 Отговорено 18 Април (Редактирано) Е мотора от подписа ми,и градско и извън.Преди 3к км. Редактирано 18 Април от Oilgerm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 80 #4 Отговорено 26 Април Малко развитие , почистих и мап и маф сензора, малко се подобри разхода ,но явно по принцип всички дизели са така запушени, че са икономични ахха.Но иначе беше приключение с тея сензори, респонса на педала стана жуска.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 40 #5 Отговорено преди 8 часа Колега ти на 6л./100км. Висок разход ли казваш? Все пак автомобила е вече 20 годишен. Моята е същия двигател лятно време 6.5-7.5л. зимата стига до 10л. (рециклирана турбина и дюзи) P.S под 6л. само при жена ми дава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 80 #6 Отговорено преди 3 часа Явно след почистването на егр,маф и мап сензора кракът ми е станал по-тежък, защото до Варна днес със 90 км/ч ми даде 4.7 разход на сто. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове