донидо 4 #1 Публикувано вчера в 18:39 (Редактирано) Здравейте колеги, когато натисна копчето на волана за вдигане на телефона ми казва ,че системата е заключена.Стария собственик ми каза че кода е 4 нули.Казвам аз тези нули и ми активира климатика или нищо не се случва.Трябва ли да ходя в бултрако за да ми я отключат или има някакъв начин.Предстои ми поставяне на афтърмаркет мултимедия и в сервиза ми казаха че ще вдигам оттам. Ама незнам дали ще работи. Редактирано преди 12 часа от Honda_Z Не си кръщавайте темата "помощ", а с конкретно заглавие, което дава яснота за съдържанието ѝ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1524 #2 Отговорено преди 19 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
донидо 4 #3 Отговорено преди 15 часа Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
донидо 4 #4 Отговорено преди 12 часа А някой знае ли в Пловдив сервиз с такава диагностика? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове