vendesign 4 #1 Публикувано 28 Юни, 2007 Почти съм се изказал. Алармата ме изненада сега жестоко. Не се бях возил 2 дни, по разни причини. Преди малко като слязох - алармата не работи. Не работи!, но само привидно. Гледам лампата мига, ама не мога да я изключа, и с другото дистанционно не стана. Отворих врата и като нададе един вой... добре че наблизо имаше един тип с флекс, та някакси поделихме хорската обич! Та, успях да я спра някакси, ама въпреки това, не ме устройва, искам да я поправя. Намерих едни връзки, обаче чак в Дружба. Някой знае ли читаво място в Люлинско? Не, че е много важно, ама и исках да споделя мъката някакси. Все пак, утре сутрин отивам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stilo #2 Отговорено 28 Юни, 2007 такива са те дупнишките аларми - като почнат....няма спиране. И то има защо - района е борбен Иначе мъката не е само твоя - добре че не съм ти комшия в тези жежки нощи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vendesign 4 #3 Отговорено 29 Юни, 2007 Маа му, най мразя така. Като отидох при майстора и той я включи, тя просто работеше.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове