Kiko9939 0 #1 Публикувано сряда в 06:27 (Редактирано) Здравейте от 5 дни имам хонда црв 2.2 тд 2011 г автом на 141000 км ,при ниска скорост от 60-80 при отнемане и подаване на газ се чува неприятна вибрация отдолу по купето,чета във фирума за различни неща които могат даса но не съм сигурен как да постъпя,автомата превкл супер,масло дефиренциал ли е,вътр каре или масло кутия,просто не знам,моля помогнете?благодаря Редактирано преди 8 часа от Honda_Z Като сте чели във форума, трябва да Ви е направило впечатление, че темите се кръщават кратко и ясно, не да копирате цялото съдържание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1617 #2 Отговорено преди 9 часа (Редактирано) Какво си сменил или е сменяно по колата ,кога, с какви части или масла. Масло заден дифт ако не е сменяно смени,там се усеща при завой по-често проблема. Ти имаш и масло предна раздатна кутия,която е отделно от автомата. Там какво е правено има тема тук в форума за нея. При движение най-често карета се набеждават. Темата за предна раздатка. Honda CR-V 3 2.2 i-DTEC 4WD - масло HGO - CR-V 3та ген. (2007 - 2011) - Hondabg.com Форуми https://share.google/vMcuJj1tRoeuXtVaT Редактирано преди 9 часа от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове