Радко1912 0 #1 Публикувано преди 4 часа Здравейте имам следния проблем Реших да експериментирам да свързвам BEE-r limiter нещо згафих Сега колата не иска да запали никак Смених бубина в случай че съм я окъсил както и комутатора пак не иска да запали ще съм много благодарен за всякви съвети къде да търся проблема от Пловдив колата е Хонда Сивик 6та ген хеч 1998 1.4 мотор 90 кс VID_20260131_121017.mp4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 350 #2 Отговорено преди 3 часа (Редактирано) Каквото човек сам си направи никой не може да му го ......оправи! Ми освен първо да прегледаш дали всичко си пресвързал правилно и добре при възстановяването на оригиналната схема. След това при майстор за проверка на всички компоненти, има голяма вероятност да си подпалил комутатора. Гледайки клипа ми се струва че и акумулатора ти е клекнал, поне по ранното прекъсване на въртенето. Редактирано преди 3 часа от CCord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радко1912 0 #3 Отговорено преди 2 часа Абсолютно всички кабели да върнати в състоянието в което бяха смених комутатора и бубината и пак не иска да запали от осно акумулатора дадох от друга кола ток тръгва да пали препуква и спира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове