Krelion 42 #1 Публикувано 28 Юни, 2007 Появи ми се странен проблем...След като освободя от скорост оборотите остават някъде към 2000...като спра,без да включвам на скорост преди това се оправят Много странна работа,и не мога да проумея от къде може да идва проблема..Последните два месеца колата е карана много рядко но ме съмнява да има връзка.И това се появява от време на време не постоянно.Някакви идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #2 Отговорено 29 Юни, 2007 И моята прави така и ме дразни много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #3 Отговорено 29 Юни, 2007 Свалете си IACV-тата и ги почистете с WD40 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #4 Отговорено 29 Юни, 2007 Свалете си IACV-тата и ги почистете с WD40При мен не помогна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #5 Отговорено 29 Юни, 2007 и моита го прави,даже понякога когато е топла и я запаля пак държи 2000 об. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #6 Отговорено 29 Юни, 2007 Да,и аз забравих да спомена,че го прави тва като е горещо.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове