Orbit 1 #1 Публикувано преди 12 часа (Редактирано) Здравейте на всички! Най-вероятно е дискутирано по темата, а именно постоянно въртящи се перки на радиатор охлаждаща система, но все пак да попитам: имам Акорд 7 2.2 дизел от около година. Последните две седмици ми направи впечатление, че и двете перки включват още щом дам на контакт, независимо от околната температура (често и под 0 градуса на вън, защото е зима). Проверих релетата - бачкат нормално. Проверих термодатчика, който е до термостата - и той е в ред. Проверих и термошалтера - също добре. Дори пробвах с последователното им откачане и проба, перките отново въртят. Остана само управляващият модул, който бил нейде зад жабката. Въпроса ми е: някой от вас отремонтирал ли е такъв модул или да го е подменял и за какво трябва да се следи и внимава при диагностицирането на проблем в него и подмяната му? Редактирано преди 12 часа от Orbit Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1451 #2 Отговорено преди 11 часа Преди 1 час, Orbit написа: Дори пробвах с последователното им откачане и проба, перките отново въртят. Остана само управляващият модул, който бил нейде зад жабката. Едва ли проблема е и в него а по скоро в медията която си сложил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orbit 1 #3 Отговорено преди 10 часа Тя да бъзика нещата по канбуса? Защо чак сега, след два месеца... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1451 #4 Отговорено преди 9 часа Сега го хващаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orbit 1 #5 Отговорено преди 9 часа Ще я заменя със старата утре, за да изтествам теорията. Благодаря за насоката! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1451 #6 Отговорено преди 9 часа Точно това мислих да те посъветвам но ми беше неудобно защото лесно се казва какво трябва да стане ама друг да го направи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orbit 1 #7 Отговорено преди 9 часа Ще пиша какви резултати съм добил. Тъкмо разглеждах и вариант термошалтера да е сгънал и това, че не дава верига всъщност да тригва ecu-то да пуска перките аварийно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1451 #8 Отговорено преди 1 час И това е възможно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове