Orbit 2 #1 Публикувано преди 14 часа (Редактирано) Здравейте на всички! Най-вероятно е дискутирано по темата, а именно постоянно въртящи се перки на радиатор охлаждаща система, но все пак да попитам: имам Акорд 7 2.2 дизел от около година. Последните две седмици ми направи впечатление, че и двете перки включват още щом дам на контакт, независимо от околната температура (често и под 0 градуса на вън, защото е зима). Проверих релетата - бачкат нормално. Проверих термодатчика, който е до термостата - и той е в ред. Проверих и термошалтера - също добре. Дори пробвах с последователното им откачане и проба, перките отново въртят. Остана само управляващият модул, който бил нейде зад жабката. Въпроса ми е: някой от вас отремонтирал ли е такъв модул или да го е подменял и за какво трябва да се следи и внимава при диагностицирането на проблем в него и подмяната му? Редактирано преди 14 часа от Orbit Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1453 #2 Отговорено преди 13 часа Преди 1 час, Orbit написа: Дори пробвах с последователното им откачане и проба, перките отново въртят. Остана само управляващият модул, който бил нейде зад жабката. Едва ли проблема е и в него а по скоро в медията която си сложил. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orbit 2 #3 Отговорено преди 12 часа Тя да бъзика нещата по канбуса? Защо чак сега, след два месеца... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1453 #4 Отговорено преди 11 часа Сега го хващаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orbit 2 #5 Отговорено преди 11 часа Ще я заменя със старата утре, за да изтествам теорията. Благодаря за насоката! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1453 #6 Отговорено преди 11 часа Точно това мислих да те посъветвам но ми беше неудобно защото лесно се казва какво трябва да стане ама друг да го направи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orbit 2 #7 Отговорено преди 11 часа Ще пиша какви резултати съм добил. Тъкмо разглеждах и вариант термошалтера да е сгънал и това, че не дава верига всъщност да тригва ecu-то да пуска перките аварийно. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1453 #8 Отговорено преди 3 часа И това е възможно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове