eng.sps@gmail.com 0 #1 Публикувано вчера в 05:09 (Редактирано) Здравейте, Имам следния проблем: След опити за зануляване на известието за смяна на масло, колата е във въпростното състояние. Диспля показва 6 чертички. ( прикачената снимка ) Информация: Колата е Honda Jazz 2012, бензин - След пробата за ресет - като я получих след смяната на маслото, се наложи да въвеждам кода за радиота. Майстора твърди, че не е откачал акомулатора. - Не съм сигурен дали е закачал диагностика - Има проба за ресет със задържане на бутона(който се вижда на снимката) до диплея и превключване с ключа за заплаване. - Дисплея показва все още показва, забравен ключ например. Какво съм направил до тук в опит да реша проблема: - Разкачен акомулатор за 15 минути - Проверка на бушон Номер 22 - Диагностика в сервиз - изтриване на грешки ( които според човека, нямат връзка с проблема а с това, че е оставал без ток.. което е вярно ) Как ще ме посъвтвате да процедирам за да реша проблема? Благодаря предварително! Редактирано вчера в 05:11 от eng.sps@gmail.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове