Zhelyazkov 7 #1 Публикувано вторник в 13:59 Здравейте, дойде ред май да се разделям с моята Хонда, моля за съвет колко е разумното да и търся като цена. Мотор 1.6 105 кс без VTEC, БЕЗ 4х4, 3 врати. Без абсолютно никакви належащи ремонти, върви като змей. Каквото е имало винаги веднага съм правил - масло и ангренажен комплект са сменени преди 500 км, сменял съм полуоски превантивно, гумите са всесезонни 16" /не различими от нови/ Петлас с алуминиеви джанти, сменял съм спирачни дискове преди 5-10 000 км. Не е прегрявана и гори около 500-600 грама масло на 8000 км /на толкова го сменям с ениос/. Не съм на зор да я продавам, но не искам да избухам цена дето няма да мога да я продам. П.С. принципно много внимателно и бавно карам, пазена е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7151 #2 Отговорено вторник в 14:46 Трудно някой може да ти каже, без да я е виждал поне на снимки, но виж в наще авто сайтове и се ориентирай, поне според визията и. Доброто техническо състояние е бонус, особено ако няма ръжда, но така или иначе ще вземеш колкото е готов да плати купувача. Моделът си има фенове, а годините и пробегът не са най-важните фактори, за който цени Харвито. Успех с продажбата и дано попадне отново на добър стопанин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zhelyazkov 7 #3 Отговорено четвъртък в 07:04 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове