Гицев 19 #1 Публикувано 8 Януари (Редактирано) Някой решил ли е проблема с несветещите два бутона и как? Благодаря на отзовалите се. Редактирано 8 Януари от Гицев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SAS57 0 #2 Отговорено 8 Януари Година на производство? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SAS57 0 #3 Отговорено 8 Януари Моята е 2007 год. За VSA имам един бутон фабрично неосветен. Имах нещастието да го натисна/което изключва системата/ и на таблото светнаха 3 надписа. По настройки след изключване на контакта, надписите трябва да угаснат, но при мен не стана. Посъветваха ме да изключа акумулатора за 15 минути. Също не се получи. Така че, ако не ви е необходимо, не изключвайте системата. За този модел и бутоните за огледалата не са осветени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гицев 19 #4 Отговорено 8 Януари (Редактирано) 2007 г. Executive при мен и двата светеха, явно са изгорели. Интересуваме ако някой си е играл да ги прави да сподели как го е направил. Редактирано 8 Януари от Гицев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1979 #5 Отговорено 8 Януари Съвет - не пипай. Играх си, (писъл съм някъде по темите), но е страшна шитня и накрая сложих друг бутон втора употреба и то несветещ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гицев 19 #6 Отговорено 8 Януари Благодаря.И двата ли са шитня? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1979 #7 Отговорено 8 Януари Чакай малко... Говоря само за бутона на страничните огледала.... Иначе, за VSA-то няма проблем - елементарна е. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гицев 19 #8 Отговорено 9 Януари Значи,поне него ще наглася. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гицев 19 #9 Отговорено 9 Януари Поръчах бутон от Алиекспрес. Ще видим какво ще дойде. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гицев 19 #10 Отговорено 25 Януари (Редактирано) Бутона дойде, пасна чудесно,свети и всичко работи. Редактирано 25 Януари от Гицев 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове