nikolasko 11 #1 Публикувано 17 Ноември изписва ми Cross Traffic Monitor OFF и разбира се не работи. Някой знае ли как се пуска спира тази система, или имампроблем в някой от сензорите. Но парктроника си работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Catalyst 8 #2 Отговорено 19 Ноември Като включиш на задна и камерата се пусне в десния долен ъгъл има иконка 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolasko 11 #3 Отговорено 25 Ноември Аз съм с китайска мултимедиа и тази опция я няма. Но доскоро всичко си работеше. Има ли опция да се пуска и спира от подменютата на инфо дисплея на километража ..... например? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Catalyst 8 #4 Отговорено 26 Ноември Мисля, че на дисплея над навигацията съм го срещал също. Разцъкай си колата де. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolasko 11 #5 Отговорено понеделник в 11:27 Благодаря Колега. Чак сега забелязах , че когато колата е САМО на контакт се появяват и други менюта на дисплея. А как се е изключила тази финкция........... загадка :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове