Jump to content
IvayloS

Фарове на хонда акорд 2003

Recommended Posts

Здравейте, имам проблем с късите светлини. Бият на 4-5 метра пред колата, дори и след като съм ги вдигнал максимално високо. Поразпитах тук-там и ме посъветваха да ги рециклирам, тъй като се оказва, че с времето повърхността на рефлеторите прогаря и потъмнява. Та ако някой има опит да даде съвет къде във Варна може да бъде направен този ремонт, колко време отнема и евентуално колко би струвало. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Това, че лъча бие надолу едва ли е свързано с прегорелите рефлектори. Има голяма вероятност да не работят механизмите за регулиране. Отиди в някой пункт за ГТП и си поискай услуга регулиране на фарове. Миналата година струваше 15 лв. Така ще разбереш дали механизмите работят и насочват лъча. Това сигурно и сам можеш да го направиш пред някоя стена вечер. Но аз ходя в пунктовете за ГТП да ми регулират фаровете 😁 

Има няколко места във Варна, където рециклират фарове. Като потърсиш в интернет излизат. Но кои са кадърни и ще ти свършат хубава работа не мога да кажа. Приготви си поне едни 400 лв. ако ги рециклираш. Знам, че има места където можеш да оставиш колата и такива, където трябва да си свалиш фаровете и да ги занесеш. Разпита приятели, сервизи в които ти правят колата да ти препоръчат някой, който си върши както трябва работата.

Редактирано от Г.Писаров

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ходих да ми ги регулират и всичко работи. 

Редактирано от Honda_Z
Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него.
  • Харесвам 3
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...