IvayloS 6 #1 Публикувано 5 Октомври Здравейте, имам проблем с късите светлини. Бият на 4-5 метра пред колата, дори и след като съм ги вдигнал максимално високо. Поразпитах тук-там и ме посъветваха да ги рециклирам, тъй като се оказва, че с времето повърхността на рефлеторите прогаря и потъмнява. Та ако някой има опит да даде съвет къде във Варна може да бъде направен този ремонт, колко време отнема и евентуално колко би струвало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 196 #2 Отговорено 5 Октомври (Редактирано) Това, че лъча бие надолу едва ли е свързано с прегорелите рефлектори. Има голяма вероятност да не работят механизмите за регулиране. Отиди в някой пункт за ГТП и си поискай услуга регулиране на фарове. Миналата година струваше 15 лв. Така ще разбереш дали механизмите работят и насочват лъча. Това сигурно и сам можеш да го направиш пред някоя стена вечер. Но аз ходя в пунктовете за ГТП да ми регулират фаровете 😁 Има няколко места във Варна, където рециклират фарове. Като потърсиш в интернет излизат. Но кои са кадърни и ще ти свършат хубава работа не мога да кажа. Приготви си поне едни 400 лв. ако ги рециклираш. Знам, че има места където можеш да оставиш колата и такива, където трябва да си свалиш фаровете и да ги занесеш. Разпита приятели, сервизи в които ти правят колата да ти препоръчат някой, който си върши както трябва работата. Редактирано 5 Октомври от Г.Писаров Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvayloS 6 #3 Отговорено 5 Октомври (Редактирано) Ходих да ми ги регулират и всичко работи. Редактирано 5 Октомври от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове