Ceco85 60 #1 Публикувано 27 Юни, 2007 Разбрах, че в Пловдив има магазин, в който правят сенници по поръчка. Демек каквото искаш ти рисуват на сенника. Някой може ли да ми даде информация каде има такъв магазин? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #2 Отговорено 27 Юни, 2007 Мисля,че говориш за лепенките,които слагат такситата.Да в тези фирми имат плотери за рязане и могат да изрежат всякаква форма.Попитай първия таксиметров шофьор и си готов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #3 Отговорено 27 Юни, 2007 (Редактирано) Говоря за лепенката в най-горната част на предното стъкло както на тази кола:http://i.mobile.bg/photos/1/11180543686022167_1.picпп. тази кола не ми прилича много на такси... Редактирано 27 Юни, 2007 от Ceco85 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #4 Отговорено 28 Юни, 2007 Извинявай,не исках да те нараня като споменах за таксита.Да не мислиш,че тия пичове се хранят от лъскави коли.Ако е така,то за една година трябва половината коли да минат повторно през КАТ за преригистрация.Едва ли им се събира по една лъскава на месец. От какво според теб преживява човек,който е дал 25000 лева за плотер? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове