iratio 0 #1 Публикувано вчера в 09:15 Здравейте, Имам два въпроса относно предните фарове. Първият ми такъв е, че бих искал да сменя стандартната крушка с жълта светлина с нещо по-мощно.Предполагам Ксенон би бил най-добрият вариант като съотношение качество - цена. Разбира се може и да бъркам. Бихте ли ми препоръчали модел, характеристики или може би алтернативно решение, ако това би било по-добро. Вторият ми въпрос е свързан с това, че съм загубил едната скоба за крушката на единия фар и един "велик" майстор се опита да приложи самоделно решение, което не е най-доброто и крушката не е добре фиксирана. Има ли възможност за закупуване отнякъде на такива скоби или да търся фар на старо и ако ще се спра на втория вариант - откъде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iratio 0 #2 Отговорено вчера в 10:08 Също и Led е опция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Българин 5 #3 Отговорено преди 10 часа Привет, Пробвах с лед, но съм по-доволен от тези, но имайте предвид, че аз не харесвам бялата светлина. Комплект 2 броя халогенни крушки osram h7 night breaker 220 12v, 55w, px26d, 1500lm 64210NB220-2HB на топ цена — Autopro При добре регулирани фарове осветяват чудесно, излъчването е естествено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове