TCS 4 #1 Публикувано 8 Август Здравейте колеги! Тъй като не ми светеха бутоните на VSA и CMBS реших да им сменя крушките. След смяната отново не светят,но сега отказа освелението на бутоните на радиото. Моля да ме насочите, къде да търся проблема. Проверил съм предпазител №5 и №6 от страната на шофьора, здрави са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 66 #2 Отговорено 8 Август По спомен от джазката когато закачах радиото, бях оставил ключа в позиция || и при включване на буксата, изгоряха всички крушки по средната конзола - наведнъж. Отделно крушките в самото радиото се оказа, че работят на 6V вместо очакваните 12v. Нямам идея как е при акорда, но ако има останали символи по старите крушки може с лупа да се направи опит да се прочетат. Тези на радиото предполагам са запоени диоди на платката. Вероятно смяната им е чрез поляна станция. Ако успееш да го отвориш направи снимки за форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TCS 4 #3 Отговорено 9 Август Колеги, проблема е решен. От страна на пътника,предпазител №6 беше изгорял. Моя грешка, че проверявах само предпазителите от страна на шофьора. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове