pexlivan87 0 #1 Публикувано вторник в 06:10 (Редактирано) Здравейте! Имам една дилема при избор на бобини. В сайта ми дава, че и двете са подходящи за моят двигател. Но визуално като гледам снимките ми изглеждат много различни с различна височина. Сайта ми дава че са подходящи за моят двигател. Но аз не съм на 100% убеден. Не съм сигурен коя от двете да избера? И дали тази марка е добра или да търся други бобини от други производители? А причината за смяна е проблемна бобина на първи цилиндър. Прекъсва на топъл двигател между 2000-3000 оборота. Ще сменя и четирите! Ще съм благодарен ако някой сподели мнение. Благодаря! VIN: Бобини: Редактирано вторник в 06:10 от pexlivan87 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1592 #2 Отговорено вторник в 07:04 (Редактирано) @pexlivan87 За двигател R20A2 CRV3 Gen е бобина и свещи. Бобини и свещи за R20A2 CRV3 Колегата @Ronin7Наско от общите поръчки предлага добри цени на бобини и свещи. Кординати на Наско тук https://forums.hondabg.com/topic/122111-обща-поръчка-на-масла-от-ato24de-до-16-ти-юли/ Редактирано вторник в 07:17 от CARPERA 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pexlivan87 0 #3 Отговорено вторник в 07:42 Свещите ги смених на предната ми смяна на малко. Нямат и 6000км от както ги смених. Същите се като тези от снимката. NGK Laser Iridium. Само бобини ще ми трябват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове