stefaka75 0 #1 Публикувано 1 Юли Зравейте Колеги, От днес съм горд собсвеник на Cr v дизел 2005г. Като цяло машинката много ме кефи но има някои неща които ме притесняват. Едно от тях е: като навия пълен ляв или десен и потегля имам усещането че ми се включва задното задвижване има вибрации и като чели претътря гумите. Несъм проверявал маслото но си поръчах 2л. DPS F на Хонда. Какво мислите че може да е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1898 #2 Отговорено 2 Юли Сменявай маслото (ако трябва 2 пъти) и ще усетиш разликата (ако не е вече късно). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefaka75 0 #3 Отговорено 2 Юли Благодаря Колега, а да разбирам ли че не е желателно да се кара преди да се смени. През какъв интервал да направя двете смени? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1898 #4 Отговорено 2 Юли Смени го първия път, покрай от хиляда до две хиляди километра и тогава го смени още 1 път. При смяната отива около 1,1 до 1,2 л. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове