Jump to content
Мартом

Проблем с управлението на климатроника

Recommended Posts

Здравейте колеги , имам проблем при управлението на климатроника, духа си студено , първоначално като се пусне си духа от централния отвор , но ако реша да натисна бутоните и да сменя да духа на друго положение , след това не мога да го върна пак на централния отвор , същото е и с копчето за предния прозорец да духа само не него, все едно се блокирва климатроника и не мога да го регулирам , а като бутони всичко си работи , чува се че се сменя нещо но не духа от местата на които съм задал , бутоните за усилване и намаляне на струята си работят както и компресора , с една дума климатроника духа само на краката и на прозореца , не ми отчита като му задам друго , някой да се е сблъсквал с такъв проблем ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 1 час, gecata1059 написа:

Това се получи , като постоянно мига ?

17495640520408838332705580775270.jpg

17495640789902467841755273475468.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам има разлика между твоето табло и това на схемата. Така, че  едва ли това което си направил важи. Просто трябва да се разровиш във отделните раздели на сайта. Има разлика дали е бензин , дизел и разлика в климатиците на различните изпълнения. Ако си със добавена  китайска мултимедия и тя прави проблем. Има във темите за Акорд скоро писано.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема се оказа в моторчето за клапите на климатика , има една букса към него , която не беше натикана добре ,когато я натиснах всичко се оправи.

20250612_144846.jpg

• Харесвам 1
  • Благодаря 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...