farscape 2 #1 Публикувано понеделник в 08:37 Здравейте Някой знае ли парт. номер или как да ги търся маркираните гумени ленти ( на снимките ) под багажните релси. Наложи се 2-3 пъти да ги махам, докато открия теча под тях. Те имат едни метални пластинки за захващане в канала. Трудно се откопчават и пластините се отделят от гумата. Доста са твърди и после поставянето им обратно върху гума е малко трудничко. За момента съм решил временно проблема от едната страна. От другата още не съм пипал. Смятам и двете страни да ги намажа с ПУ под гумите и да се надявам да няма повече вода вътре в купето. Но ще трябва пак да вадя въпросните гуми и незнам дали гумата няма се скъса. Та, ако някой знае по какъв критерий да ги потърся..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 57 #2 Отговорено вторник в 17:38 Ето ти инфо с парт. номера. https://amayama.co.nz/en/genuine-catalogs/epc/honda-europe/accord_tourer/2009_6MT/949/upholstery/B__4210 Аз купувах капачки за релсите и са ОК и за EU версиите на Tourer-a 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
farscape 2 #3 Отговорено вторник в 20:02 Нямам думи!!! Благодаря!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове